- 29 Ocak 2023
- 16.934
- 9.585
- 1.203
Fofana'nin FM profili var mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fofana'nin FM profili var mi?
Erden baskan sak diye ziyech sak diye guendouzi‘yi aciklamayi hedefliyor galibaTerim tayfa ödeme şartları diyo,guendizi bitmek uzereymis
terim tayfa kim sergTerim tayfa ödeme şartları diyo,guendizi bitmek uzereymis
oyuncu değil derler miŞu an bu transfer bizim isteğimiz şekilde ilerliyor, belki de bizim taraftar kadar isteyeni yoktur herifin.
Gerçi geldiğinde Fransız Berkan da denilecek ama zaman ne gösterecek bakalım.
Guendouzi eğer opsiyonla alınırsa os. bir oyuncu daha gelir.
Kirildiysan ozur dilerim sadece saka amacli yazmistim hepsi bu.Ben işimden dolayı gündemi takip edemedim adam gibi bir soru sordum birçok kişi sağolsun düzgün cevap verdi 2010 yılından beri buradayım 2 kez isimden dolayı üyelik yeniledim çok etliye sütlüye karışmam ama hemen herkesi de tanırım senin gibi yurtdışında yaşayan yıllarca yazdığı mesajlar ile olgunluk seviyesini göstermiş bir insana bu cevabı yakıştıramadım ben 45 yaşında bir insanım tek derdim buradaki insanlar gibi GALATASARAY sen kendine nedeninide açıkladığım bir soruda böyle cevap vermeyi yakistiriyorsan bana sadece saygı duymak düşer...
O konu hakkında birşey duymadım dünkü hükümet buluşmasında.Aynen rtas bende okudum bu mevzuyu. Onunla birlikde Türkler icin cifte vatandas izini icin yasa cikarcaklarini diyorlardi. Bunun hakkinda bi bilgin var mi, dört gözle bekliyorum cifte vatandas olmak icin. Yillardir bize yasakdi, cok bekledim her zaman ikisine sahip olmak istedim. Sonunda olacak gibi. Insallah olur.
Keremden iyi yerli yokIyi 1 teklif gelirse kerem de satilmali, ayaklari daha iyi türk lazim
Gerçek hesabımda anasayfam guendouzi ile dolu ve transferler hakkında bilgi veren bi grup varterim tayfa kim serg
Gerçek hesabımda anasayfam guendouzi ile dolu ve transferler hakkında bilgi veren bi grup var![]()
normalde bende istemiyordum, o bölge için daha oyun zekası yüksek ince işler yapacak birini istiyordum. ama rashica olmadı, yerine yine hücumcu, topu ayağında tutmayı seven, kıymetini bilmeyen bi adam aldıkları için o bölgeye bi idiotun gelmesinde sakınca görmemeye karar verdim. Yani gundi gelebilir. çirkeflik ve fizikle götürecek.Gundizi'yi istemediğimi belirtmekte beis görmem.
Genduzi vs fofona karşılaştırması atacak yok mu