Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fofana'nin FM profili var mi?
Youssouf Fofana.webp

Fofana > gündüz arkadaşlar. Bizimkiler de bunu bildiğinden sonuna kadar fofana zorlayacaklar sanki.

Şu an bu transfer bizim isteğimiz şekilde ilerliyor, belki de bizim taraftar kadar isteyeni yoktur herifin.
Gerçi geldiğinde Fransız Berkan da denilecek ama zaman ne gösterecek bakalım.

Guendouzi eğer opsiyonla alınırsa os. bir oyuncu daha gelir.
oyuncu değil derler mi

Ben işimden dolayı gündemi takip edemedim adam gibi bir soru sordum birçok kişi sağolsun düzgün cevap verdi 2010 yılından beri buradayım 2 kez isimden dolayı üyelik yeniledim çok etliye sütlüye karışmam ama hemen herkesi de tanırım senin gibi yurtdışında yaşayan yıllarca yazdığı mesajlar ile olgunluk seviyesini göstermiş bir insana bu cevabı yakıştıramadım ben 45 yaşında bir insanım tek derdim buradaki insanlar gibi GALATASARAY sen kendine nedeninide açıkladığım bir soruda böyle cevap vermeyi yakistiriyorsan bana sadece saygı duymak düşer...
Kirildiysan ozur dilerim sadece saka amacli yazmistim hepsi bu.

Aynen rtas bende okudum bu mevzuyu. Onunla birlikde Türkler icin cifte vatandas izini icin yasa cikarcaklarini diyorlardi. Bunun hakkinda bi bilgin var mi, dört gözle bekliyorum cifte vatandas olmak icin. Yillardir bize yasakdi, cok bekledim her zaman ikisine sahip olmak istedim. Sonunda olacak gibi. Insallah olur.
O konu hakkında birşey duymadım dünkü hükümet buluşmasında.

Ama evet, öyle planlar var... kolaylaştırmak istiyorlar çifte pasaport olayını. Buna karşı gelen CDU partisi yok artok hükümet'de sonuçta.

Guendouzi nin fasli oldugunu biliyorsunuz demi psg alt yapisindan cikma :) hircinlik nerden geliyor anlamissinizdir.

Hayat hikayesi burda translate ile az cok anlasilir.

Gundizi'yi istemediğimi belirtmekte beis görmem.
normalde bende istemiyordum, o bölge için daha oyun zekası yüksek ince işler yapacak birini istiyordum. ama rashica olmadı, yerine yine hücumcu, topu ayağında tutmayı seven, kıymetini bilmeyen bi adam aldıkları için o bölgeye bi idiotun gelmesinde sakınca görmemeye karar verdim. Yani gundi gelebilir. çirkeflik ve fizikle götürecek.

normalde ndiayenin beyaz versiyonuydu benim gözümde. ama öndeki 4lüyü taşıyacak biri lzm torreira ölür yoksa

orta sahaya öuzgüveni yüksek adam lazim hep top isteyen ve kendini gösteren, ayagi iyi olan (torreira gibi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt