Cihangir Göktaş
10 Numara!
- 18 Temmuz 2022
- 10.456
- 12.921
- 963
Of of of kutesaaaaaaa geçen seneden beri servette maçlarını takip ederim müthiş oyuncu henüz kimse nasıl bir oyuncu aldığımızın farkında değil bambaşka topçu aşık olacaksınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Of of of kutesaaaaaaa geçen seneden beri servette maçlarını takip ederim müthiş oyuncu henüz kimse nasıl bir oyuncu aldığımızın farkında değil bambaşka topçu aşık olacaksınız
Eski 2 takım arkadaşı.dayı oyuncu ne diyor onu diyin Marsilya diyeceğinize.Herif sıkıntılı bir tip gelmek istemeyebilir.
Saygi duymakla birlikte katilmiyorum adminimKendisi roportajinda illa Istanbul olmali demis. Ailesi de bu yuzden Istanbul'dan takim bul deyince bu karari almasi normal (muslumanlar ayrica zaten). Bizimkiler agirdan aldi/arka plana atti Besiktas sonra cok istedigini gosterdi, bende yerinde olsam bu durumda giderdim bunda tuhaflik yok.
dayı oyuncu ne diyor onu diyin Marsilya diyeceğinize.Herif sıkıntılı bir tip gelmek istemeyebilir.
Torreira - Guendouzi - Ziyech
![]()
evet ama İtalya yada İngiltere önceliği olabilir bu sebeple Parades sürecine de girebiliriz.Eski 2 takım arkadaşı.
Bakambu ve Torreira var.
Az çok bizim taraftar ve kulüp hakkında da bilgi sahibi oldu.
Ateşli taraftarı da seviyor kendisi.
Bonservis konusunda anlaştığımız sürece gelmek istemeyeceğini zannetmiyorum, takımda zaha, icardi, mertens gibi icon isimler de var maaşı tahminen 2.2 civarı olur.
Kutesayı alamayız ya sanmıyorum
SevmemŞarap severmisin admirim