Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21DDF3E4-F4BE-47CC-B2C6-52894FD8A4BE.webp

Benim bilgi aldığım grup net yaziyo,bende size getiryom.ama samiyen ve terimsportsun dışında 2-3 kaynak var anladığım,bunlar erden beyden aliyo galiba bilgiyi.suphelenmeye başladım ramostan sonra

dayı oyuncu ne diyor onu diyin Marsilya diyeceğinize.Herif sıkıntılı bir tip gelmek istemeyebilir.
Eski 2 takım arkadaşı.
Bakambu ve Torreira var.
Az çok bizim taraftar ve kulüp hakkında da bilgi sahibi oldu.
Ateşli taraftarı da seviyor kendisi.

Bonservis konusunda anlaştığımız sürece gelmek istemeyeceğini zannetmiyorum, takımda zaha, icardi, mertens gibi icon isimler de var maaşı tahminen 2.2 civarı olur.

Kendisi roportajinda illa Istanbul olmali demis. Ailesi de bu yuzden Istanbul'dan takim bul deyince bu karari almasi normal (muslumanlar ayrica zaten). Bizimkiler agirdan aldi/arka plana atti Besiktas sonra cok istedigini gosterdi, bende yerinde olsam bu durumda giderdim bunda tuhaflik yok.
Saygi duymakla birlikte katilmiyorum adminim

Kanat olan elemanı kim sallamış

Kanat alacağımızı sanmıyorum

Bu transferlerin sızması iyi mi sizce,manupulatif haberler bile yaptiriyomusuz çalım icin 2 gece önce söylediler

Eski 2 takım arkadaşı.
Bakambu ve Torreira var.
Az çok bizim taraftar ve kulüp hakkında da bilgi sahibi oldu.
Ateşli taraftarı da seviyor kendisi.

Bonservis konusunda anlaştığımız sürece gelmek istemeyeceğini zannetmiyorum, takımda zaha, icardi, mertens gibi icon isimler de var maaşı tahminen 2.2 civarı olur.
evet ama İtalya yada İngiltere önceliği olabilir bu sebeple Parades sürecine de girebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt