Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şöyle bir şey olma ihtimalimizden korkuyorum
Ekli dosyayı görüntüle 215303
Mümkün değil. Bu takımın sadece stoper hattı daha iyiydi. Prime Luyindama başkaydı

Bekleri 30'u devirmiş
Orta sahaları 30'u devirmiş
Kanatları 30'u devirmiş
Santrforu kötürüm

Bizde bekler Boey (22), Angelino (26), Dubois (28), Kazımcan (20)
Orta saha alınınca konuşuruz şu an Torreira (27) ama iyi ve dinamik birinin geleceği de belli
Kanatlar/ofansif orta sahalar biraz yaşlı belki, fakat orada bile Zaha (30) ve Ziyech (30) dışında Tetê, Kerem, Barış gibi isimler var; Mertens zaten artık hamle oyuncusuna dönüşüyor ki yaşına rağmen çok çalışan biri
Son olarak en uçta kim var konuşmaya gerek yok

+genduzi gelmesi durumunda marsilya ile on eleme oynadigi icin play-off maclarinda kullanamayacagiz.

Gerci Okan hocam zaten 1 ay sonra oynatıyor yeni translari.

Kutesa Galatasaray'da. Oyuncuyla 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalandı. Bu gece 23:00'de İstanbul'da olacak.

-Kolpshah

Mercato kaynaklı bir habere göre Olympique Marsilya, Matteo Guendouzi'nin satışından 25 m euro bekliyor.

Dogru haber o parayla su elemani alacaklar

Dediğin gibi olabiliriz ama önce ligin Bayern’i olmalıyız.Kadro kalitemiz ve mali durumuz hepsinden iyi oldukça Avrupa’ya konsantre olabiliriz.bence gerçekçi olup hala ligi daha öne koyma vakti.Fener bile elenmesin tek kulvarda gitmesin diyoruz çünkü ligi alan mali olarak rahatlıyor iyi takım kurup başarılı oluyor.
bu ülkede sporda yaşanan türlü türlü puştluklara karşı hedefimiz benim dediğim olmalı.
Ligin Bayern’i de anca öyle oluruz

Trabzonspor, Başakşehir hatta Beşiktaş örneği ortada şampiyon olsan da bir noktadan sonra devamı olması için sonraki sene sana karşı daha bilenen takımlara karşı uğraşıyorsun.
Ahlaksızlık, başarısız olman için türlü türlü oyunlar ortada.
2 senede bir şampiyonluk bu 2 senede bir UEFA kupasını çıkarabildiğin bir düzene geldiğinde Tsl şampiyonluğunun yenilen bir şey olmadığını anlayacaklar.
Local başarılara takılı kalmamak gerekiyor, sen Avrupalıyla yarışacak bir düzen kurduğunda o başarıyı aldığında zaten lig daha kolaylaşır ve ülke futboluna da yön verirsin.
Her yükselme evresinin ardından yabancı sınırı tekrar düşünelim ehehe diye ortaya çıkılmasından İnan çok net sıkıldım.
Lig usulü 25 takımın olduğu Avrupa şampiyonası olsa her sene orada olmak için elimizden ne geliyorsa yapılsın isterim.

imza aşamasına gelmeden bizimkiler niye piyasaya isim salıyor anlamadım, bak indirim bekleniyormuş, şimdi fb girse direk verse parayı sonra niye çalım yedik demesin millet
Bizimkiler salmiyor iste gendouzinin menajeri herkese servis ediyor bu haberi Turk Takimlarinin birbirinin transferine girip rakamlari yukari cektiklerini biliyorlar

Buda bir taktik simdi fener araya girse genduzi 3 isteyecekken 4 isteyecek sifir haberle transferin bitmesi icin oyuncunun onemsiz oyuncu veya genc oyuncu olmali onyekuru gibi

ziyech geldi varsayalım 2 merkez ortasaha gelsin desek bir dünya adam yollamak lazım sınır için
luyindama
sergio
midtsjö
morutan
zaniolo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt