- 29 Ocak 2023
- 16.934
- 9.585
- 1.203
Kimmich gelecekGenduzinin yem oldugu çok bariz , arkada görüşulen isim daha üst seviye , genduzi ile milleti oyaliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimmich gelecekGenduzinin yem oldugu çok bariz , arkada görüşulen isim daha üst seviye , genduzi ile milleti oyaliyoruz
Mümkün değil. Bu takımın sadece stoper hattı daha iyiydi. Prime Luyindama başkaydışöyle bir şey olma ihtimalimizden korkuyorum
Ekli dosyayı görüntüle 215303
o paraya büyük baş çiftliği açarımMercato kaynaklı bir habere göre Olympique Marsilya, Matteo Guendouzi'nin satışından 25 m euro bekliyor.
![]()
Mercato : Le prix fixé par l'OM pour Mattéo Guendouzi
L'Olympique de Marseille est reversé en Ligue Europa suite à son échec face au Panathinaïkos en tour préliminaire de Ligue des champions. La situation financièrwww.90min.com
Dogru haber o parayla su elemani alacaklarMercato kaynaklı bir habere göre Olympique Marsilya, Matteo Guendouzi'nin satışından 25 m euro bekliyor.
![]()
Mercato : Le prix fixé par l'OM pour Mattéo Guendouzi
L'Olympique de Marseille est reversé en Ligue Europa suite à son échec face au Panathinaïkos en tour préliminaire de Ligue des champions. La situation financièrwww.90min.com
Kolpadan raporladımKutesa Galatasaray'da. Oyuncuyla 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalandı. Bu gece 23:00'de İstanbul'da olacak.
-Kolpshah
Bende istiyorum.Gundiyi tek istemeyen benmiyim? Pek bir şey yok o adamda. Abartmaya gerek yok. Bizde tutacağını sanmam. Kırılgan bir tip.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bu ülkede sporda yaşanan türlü türlü puştluklara karşı hedefimiz benim dediğim olmalı.Dediğin gibi olabiliriz ama önce ligin Bayern’i olmalıyız.Kadro kalitemiz ve mali durumuz hepsinden iyi oldukça Avrupa’ya konsantre olabiliriz.bence gerçekçi olup hala ligi daha öne koyma vakti.Fener bile elenmesin tek kulvarda gitmesin diyoruz çünkü ligi alan mali olarak rahatlıyor iyi takım kurup başarılı oluyor.
Kutesa kim yahu
Bizimkiler salmiyor iste gendouzinin menajeri herkese servis ediyor bu haberi Turk Takimlarinin birbirinin transferine girip rakamlari yukari cektiklerini biliyorlarimza aşamasına gelmeden bizimkiler niye piyasaya isim salıyor anlamadım, bak indirim bekleniyormuş, şimdi fb girse direk verse parayı sonra niye çalım yedik demesin millet