Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1F66F18A-46C7-4C2C-95CE-FE4CB2A572A3.webp

Muhabirlerden ilk soru Rams Park'da ıslıklanman hakkında ne düşünüyorsun

Şlye kaldığımız adam gündüzinin feneri tercih etme ihtimali yok.Elimizde harcayacağımız para da var bu sefer

Öyle Marsilya Veledromda artistlik yapmak kolay Guendouzi efendi. gel burda Sami yen de yap o artislikleri de görelim 🤣

bu ülkede sporda yaşanan türlü türlü puştluklara karşı hedefimiz benim dediğim olmalı.
Ligin Bayern’i de anca öyle oluruz

Trabzonspor, Başakşehir hatta Beşiktaş örneği ortada şampiyon olsan da bir noktadan sonra devamı olması için sonraki sene sana karşı daha bilenen takımlara karşı uğraşıyorsun.
Ahlaksızlık, başarısız olman için türlü türlü oyunlar ortada.
2 senede bir şampiyonluk bu 2 senede bir UEFA kupasını çıkarabildiğin bir düzene geldiğinde Tsl şampiyonluğunun yenilen bir şey olmadığını anlayacaklar.
Local başarılara takılı kalmamak gerekiyor, sen Avrupalıyla yarışacak bir düzen kurduğunda o başarıyı aldığında zaten lig daha kolaylaşır ve ülke futboluna da yön verirsin.
Her yükselme evresinin ardından yabancı sınırı tekrar düşünelim ehehe diye ortaya çıkılmasından İnan çok net sıkıldım.
Lig usulü 25 takımın olduğu Avrupa şampiyonası olsa her sene orada olmak için elimizden ne geliyorsa yapılsın isterim.
Evet haklısın türlü dalaverelerle ligde hertüelü canbazlıklar yaparak şampiyonlu belirlemeye çalışıyorlar takım kurgusunu da etkiliyor bu ama şuan maddi başarı ancak lig şampiyonluğuyla geliyor.UEFA kupasını aldık ama öncesinde öncesinde 4 yıl üstüste şampiyon olduk.Sonra kadro kalitesi düşse de 1 yıl daha olduk.Ama üstüste şampiyonlukların gelmediği durumda Avrupa başarısıda zor oluyor.Aslında ligde şampiyon olup iyi kadro yapılanması ile Avrupa da başarı hedeflenebilir elbette ama ligi ıskalamadan.Bence üstüste şampiyonluklarla mali yapıyı düzeltip kadro hoca istikrarı yakalamalıyız.Tıpkı 96-2000 li dönem gibi gerisi zaten gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt