Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Hakim Ziyech'in sağlık raporlarında hiçbir sorun yok. Tüm testleri geçti. Galatasaray yönetimi ve teknik heyet Hakim Ziyech'in transferi konusunda birkaç gün içerisinde karar verecek. Bu sağlık ile ilgili değil maliyet ve teknik konuda bir karar olacak."

Haluk Yürekli: "Galatasaray taraftarını memnun etsin diye 8 numara transferini ince eleyip sık dokuyorlar."

Bu adamı istiyodum, Zaniolo'yu 2024'te satarız bu da iyice gözden düşmüş olur alırız gelen parayla diyodum, City'e gidiyomuş €100m'ye

100 milyon Euro mu. Seedorf transfer ettiklerini zannediyor olmasınlar

Erden Başkanın videosunu yeni izledim

Baya baya Veratti ya da RDP peşinden koşuyor

Bu imkan bir kere gelir, gelmişken neden en iyisini yapmayalım diyor. He gruplara kalmak için bir tık altında 8 no alabilirdik diyor ama daha iyisini alabilecekken aza tamah etmedim demiş resmen

ben bunu çıkardım

Bir günde hem gündüziyi hem fofanayı kaybettik. Puhh

Şampiyonlar ligine #8 yetiştiremezsek izleyiverin cümbüşü

15 gün kalmış püü

Gökhan Dinç: “Öyle bir 8 numara gelecek ki gerçekten bu kadronun kalitesine yakışır ve bu kadronun seviyesini yukarı çekecek bir 8 numara olacak “

Gökhan Dinç: "Galatasaray 8 numara için bir oyuncuyu 40 gündür bekletiyorsa emin olun gelecek isim üst seviye olacaktır boşu boşuna bir oyuncu 40 gündür bekletilmez."

yönetimin sürekli daha iyisini alalım diye diğer adamları bekletme saçmalığına son vermesi gerekiyor daha kimi alacaksın anlamıyorum molde deplasmanından 2-0 mağlup dönsek ne börek yicez

40 gün bekleyen İngiltere'den olabilir diyor

Ndombele büyük ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt