Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Veratti olsun ben yanılayım Mehmet hatta benle sabaha kadar dalga geçin."

100 milyon Euro mu. Seedorf transfer ettiklerini zannediyor olmasınlar
Hayvan gibi para da arapların umrunda mı

Şunu da söylemek lazım modern futbolda doğal yetenek açısından en mühim şey adam geçebilmek, bu çocuk da bu konuda insanüstü biri

Pep ben buna futbol oynamayı her türlü öğretirim diyodur muhtemelen

ziyech bence rashica olayını bastırmak için ortaya atıldı haluk şimdi 2-3 güne ziyech transfer edilsin mi edilmesin mi okan burukla erden timur karar verecek diyor

Yok sanmıyorum, 2 gündür niye testler falan yapılıyor o zaman, asıl şimdi alınmazsa yönetime - yazar

Ziyech ile ilgili Okan hoca ile ne konusulacak? Zaten adamin saglik problemi yoksa yetenek ve kariyer olarak Turkiye ligine gelmesi bile olay, neyini konusacaksin? Adam Ajax gibi takimi ucurmus, sonra EPL'in en köklü ekiplerden birine gitmis, daha yasi 30? Sut atamiyor, pas veremiyor mu diyecek Okan hoca nasil gerzek gazeteciler bunlar ya...

Yine bir halt bilmiyolar,beklemeyi tercih ederim.bakambudan devam etsinler

De Paul gravenberch soucek veratti bunlar %1 ihtimali olanlar
Gündüz ve domingez ise net yalanlamadı bunlar zorlansa alinabilirler demek istedi bence

Haluk Yürekli: "Ziyech için sağlığın dışında bir karar verilecek alalım mı almayalım mı diye Okan hoca ve yönetim oturacaklar maliyeti bu ortaya koyacağı performans bu diyecekler. Eğer o karar transferi konusunda çıkarsa Ziyech İstanbul'a davet edilecek."
Karar vermeden mi herifi iki gündür kontrole sokuyoruz. Erden timur 6 aydir ziyeçin hayaliyle yasiyor. Bazen o kadar mantıksız konuşuyorlar ki.

Haluk Yürekli: "Ziyech için sağlığın dışında bir karar verilecek alalım mı almayalım mı diye Okan hoca ve yönetim oturacaklar maliyeti bu ortaya koyacağı performans bu diyecekler. Eğer o karar transferi konusunda çıkarsa Ziyech İstanbul'a davet edilecek."
Sacmaliga bak karar vermedigin adami elli kere niye saglik kontrolunden geciriyorsun
Alamayacagim mercedesi gidip ekspertize sokmak kadar malca bir is haber alamiyor salliyor

Ziyech ile ilgili Okan hoca ile ne konusulacak? Zaten adamin saglik problemi yoksa yetenek ve kariyer olarak Turkiye ligine gelmesi bile olay, neyini konusacaksin? Adam Ajax gibi takimi ucurmus, sonra EPL'in en köklü ekiplerden birine gitmis, daha yasi 30? Sut atamiyor, pas veremiyor mu diyecek Okan hoca nasil gerzek gazeteciler bunlar ya...
son dönemde forumda okuduğum en malca yorum olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt