Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ramos için CL bekleniliyor. Ama De Paul imkansız ötesi bir transfer, ayrıca can-ı gönülden isterim gelmesini ama mümkün gözükmüyor. Muhtemelen Thiago Alcantara ve Ndombele'yi getirecekler.
niye imkansız olsun ki 29 yaşında atletinin bidaha ii para kazanma şansı yok heriften, maaşının da yarısı wergiye gidiyor la ligada
uğraşsak alabiliriz

Ziyech + 8(6) transfer edilecekse, doğru bir planlama olur mu sizce?..

Hadi Ziyech-Mertens dönüşümlü 10 oynayacak diyelim; eldeki Kaan-Berkan-Oliveira-Midtsjö yedek kalacak iken Demirbay niye alındı o vakit? Bunlardan üçü fazlalık durumuna düşmüş oluyor. Yerlileri göndermek kuraldan, Oliveira' yı o paraları verecek kulüp bulmanın zorluğundan dolayı göndermek zor; Midtsjö belki...
Midsjo yedek kalamaz çünkü yer kalmadı

Yabancı sınırı varken 2 orta saha zor gibi duruyor

Ozaman bizim kadro planimiz ne? Paredesi net istiyorduk gelmek isteseydi alacakdik bu adam ön libero (6 no), 8 no degil. Bunu alamadik diye 8 no ya mi döndük? Anlamiyorum valla böyle kadro planlamasi olmaz. Hocayla konusulur, bana 8 no ve ya 6 no lazim der o profile göre topcu aranir ama rastgele firsat diye aradimiz pozisyon olmamasina ragmen oyuncu almak kadro kurmakda kaos yaratir.

Ziyech + 8(6) transfer edilecekse, doğru bir planlama olur mu sizce?..

Hadi Ziyech-Mertens dönüşümlü 10 oynayacak diyelim; eldeki Kaan-Berkan-Oliveira-Midtsjö yedek kalacak iken Demirbay niye alındı o vakit? Bunlardan üçü fazlalık durumuna düşmüş oluyor. Yerlileri göndermek kuraldan, Oliveira' yı o paraları verecek kulüp bulmanın zorluğundan dolayı göndermek zor; Midtsjö belki...
erden timur acıklama yaptı bugun. plan yok tum tuslara basıyorum diyor.

Erden Timur bugün 5 büyük lig bile oynamamış oyuncuya 25 milyon gelsin istiyoruz ama realite o değil dedi, nellsona muhtemelen 14-15 falan geldi, biz de bırakmak istemedik

Lig için yapılabilecek en iyi kadro:
Icardi
Zaha—————Ziyech
Ironbay-8no
Torreira
Angel-apo-kaan-boey
Muslera

Vazgeçtim yok iyi miyi olmuyor 8+3ün allah belasını versin nelsson yedek mi kalır lan kimi keselim kafayı yiyoz artık​

Ozaman bizim kadro planimiz ne? Paredesi net istiyorduk gelmek isteseydi alacakdik bu adam ön libero (6 no), 8 no degil. Bunu alamadik diye 8 no ya mi döndük? Anlamiyorum valla böyle kadro planlamasi olmaz. Hocayla konusulur, bana 8 no ve ya 6 no lazim der o profile göre topcu aranir ama rastgele firsat diye aradimiz pozisyon olmamasina ragmen oyuncu almak kadro kurmakda kaos yaratir.
Bence Paredes bekletiliyordu Roma teklif yapınca oraya gitti. Bizim onu beklediğimizi hiç sanmıyorum.

Lig için yapılabilecek en iyi kadro:
Icardi
Zaha—————Ziyech
Ironbay-8no
Torreira
Angel-apo-kaan-boey
Muslera

Vazgeçtim yok iyi miyi olmuyor 8+3ün allah belasını versin nelsson yedek mi kalır lan kimi keselim kafayı yiyoz artık​

Yorumlarin müthis kanka her zaman severek okuyorum:ROFLMAO:

De Paul hayatta olmaz atletico birakmaz biraksada adam gelmez Gendouzi ve Domingez disinda adayda kalmadi ilk domingez gelir gendouzi anca eylulde olur

Guendouzi yi herkes kolay transfer zannediyor marsilya hayatta birakmaz 20'nin altina

Ziyech olayı neden bu kadar civ civlendi onu anlamadım. Aldıysak bugün açıklanması lazım yoksa niye 10 tane hastane de sağlık kontrolü yapıyoruz?

Fener yarın ya da Cumartesi 6-8 transferini açıklayabilir diyorlardı hatta Samsunspor maçından önce açıklamayı düşünüyorlarmış son detayları kalmış bakalım kimi alacaklar umarım boş bir isim olur.

De Paul Partey gibi isimleri hangi mantık ile dillendiriyorsunuz yahu. Takımlarında banko oynayan 40-50 milyon Euro'luk adamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt