Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence mecbur bozacak. Asimetrik bir diziliş ile bu sistemi kullanacaktır hoca, bu oyuncu grubunu başka türlü idare etmek zor. Bunu yaparken de rotasyonda olduklarına bu adamları ikna etmesi gerekiyor. Günay'ı bence Trabzon maçını da düşünerek oynatmadı ama yerli işini çözmesinin başka yolu benim aklıma gelmiyor, umarım hocanın sağlam bir çözümü vardır.Günay'a şans verir mi bilmiyorum. İçerde oynadığımız Ljubljana maçında şans verir diye düşünüyordum ama o maça bile Muslera ile başladı. Ayrıca 4-3-3 oynar mı ondan da emin değilim çünkü bir röportajında geçen sezon ki sistemi bozmayı düşünmüyoruz demişti.
Sen kafani yormaOlm biz simdi kime aliyoz kime satiyoz kafam karisti kaos ne yaptimiz belli degil her an hersey olabilir
Aslında elimzide ki mevcut kadro ve yapılması gündemde olan transferlerle oynayabileceğimiz en uygun sistem 4-3-3 bunu bende düşünmüştüm. Sadece hocanın geçen sezon ki sistemi bozmayı düşünmüyoruz demesi kafamı karıştırdı.Bence mecbur bozacak. Asimetrik bir diziliş ile bu sistemi kullanacaktır hoca, bu oyuncu grubunu başka türlü idare etmek zor. Bunu yaparken de rotasyonda olduklarına bu adamları ikna etmesi gerekiyor. Günay'ı bence Trabzon maçını da düşünerek oynatmadı ama yerli işini çözmesinin başka yolu benim aklıma gelmiyor, umarım hocanın sağlam bir çözümü vardır.
Çöp denmişti onawendeli alacağız belli oldu
Daha duyum vermeyecek yav , dün böyle karar aldıkmeliksahin kolpa saatleri yaklasıyor. uyanık kalın.
Bu gidişle futbolcular zorla düşündürtür hocaya. Hocanın öyle çok saplantılı kalacağını düşünmüyorum. Zaten yeni bir oyuncu grubu var elinde, her türlü onları da eski sisteme adapte etmesi gerekecek. Zaha falan varken üstüne de sağlam bir orta saha geleceği konuşulurken kağıt üstünde denemese bile takım ister istemez böyle konumlanacak sahada. Bakalım, aşırı merak ediyorum Eylül sonunda kadronun ve oynadığımız futbolun durumunuAslında elimzide ki mevcut kadro ve yapılması gündemde olan transferlerle oynayabileceğimiz en uygun sistem 4-3-3 bunu bende düşünmüştüm. Sadece hocanın geçen sezon ki sistemi bozmayı düşünmüyoruz demesi kafamı karıştırdı.
Bir ara ayrılmak istiyordu hatta kampa falan katılmamıştı diye biliyorum. Ligin ilk 2 maçında da yokmuş sonra gelmiş oynamaya başlamış. Problemi çözdüler mi? Gelsen satacağız mı dediler bilmem.wendeli alacağız belli oldu
Dağıldık resmenAynı gün içinde Gravenberch, Fofana, Felix ve Guendouzi iptal oldu vay be
Ben twitteri komple kapatıcam rezil bir ortam varBu sosyal medyada da umarım bu gidişata birileri el atar yoksa ciddi anlamda futbol konuşmanın ötesine doğru gidecek hadiseler yaşanır. İnsanlar sürekli birbirlerine karşı kin ve öfke ile dolduruluyor devletin bu işe el atması lazım.
Ben en başlarından beri kullanıyorum ama bu kadar rezil bir düzen daha önce görmedim 2020 pandemiden itibaren tamamen bomboş bir platform haline geldi. Eskiden 2010-2015 arası çok acayip kaliteli bir kesim vardı şu an anonim hesaptan geçilmiyor herkes birbirine küfür ediyor hele ki şu spaces odaları çıktığından beri twitter daha da boş hale geldi.Ben twitteri komple kapatıcam rezil bir ortam var