Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.096
- 19.196
- 1.188
Bundan sonra foruma bidaha giris yapmamis deniyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bi kolpa haber düşseden yeşillik olsa diyoruz renkdasim.
Eskiden bu transferler işleri daha iyiydi sosyal medyanın az kullandığı yıllar hop bir anda televizyonda görüyorduk.
Askeriyede içtimaya mi çıkarıyor rodop ve kadir komutan
Vurgulu söyleyince baya baya küfür oluyorÖyle bir giriş yapmışsın ki renktaş sağlam bir küfür ediyorsun sandım.![]()
İsmi çok gizliyse ya 4 eylüle kadar bulamazsakBizde duyum olmaz bilgi olur 4 Eylül'e kadar 1 orta saha transferini bitiriyoruz ismi çok gizli kimse bilmiyor.
Dedim herhalde gözü karartmış birine giriyor devamında olayı çözdüm.Vurgulu söyleyince baya baya küfür oluyor

Kayseri maçındaki performansına bakarsak Kabayı birak Taylan kalsaydı da olurdu.Demirbay maliyetine Mohamed Kaba' yı almadık ya ona yanarım. Tam ihtiyaç duyulan tipte oyuncuydu. Yerli-yabancı, sonraki konudur. Bir tane nokta atışı yaptığında, yanındaki sıradan oyuncuyu da yükseltiyor çoğu defa...
Beyler önce resmi geldi, birazdan kendi de gelir.
Yoksa parades 3+1 mi
Ossung! Bunun ara transferi var, sonraki yaz dönemi var daha; GS da transfer bitmez nitekim. Önemli olan doğru oyuncuyu bulabilmek!..İsmi çok gizliyse ya 4 eylüle kadar bulamazsak