Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden bu transferler işleri daha iyiydi sosyal medyanın az kullandığı yıllar hop bir anda televizyonda görüyorduk. :asd:

Şu klip herhalde 7/24 yayınlanıyordu kanalda. Son 20 senede Bruma ve Kader Keita ile birlikte göze en hoş gelen futbolu oynayan futbolcuydu kendisi bana göre. Bu arada Bruma, bizde sakatlığı yaşamadan önceki Bruma. Mükemmel bir herifti yav.

Demirbay maliyetine Mohamed Kaba' yı almadık ya ona yanarım. Tam ihtiyaç duyulan tipte oyuncuydu. Yerli-yabancı, sonraki konudur. Bir tane nokta atışı yaptığında, yanındaki sıradan oyuncuyu da yükseltiyor çoğu defa...

Ulan geçen sene 11 bu sene 9 2 senede 20 milyonu çıkardı herifler. Bir set United bir set Arabistan derken 2 sene sonra toplamda 60m kiralama parası alır son sene de 100 milyona Araplara satarlar bunu.
o da güzel hikaye ha böyle oluyorsa bizde alalım anasını satim

Demirbay maliyetine Mohamed Kaba' yı almadık ya ona yanarım. Tam ihtiyaç duyulan tipte oyuncuydu. Yerli-yabancı, sonraki konudur. Bir tane nokta atışı yaptığında, yanındaki sıradan oyuncuyu da yükseltiyor çoğu defa...
Kayseri maçındaki performansına bakarsak Kabayı birak Taylan kalsaydı da olurdu.

IMG_4037.webp

Şimdi avrupanin çoğu büyük liginde transfer 1 eylülde bitiyor ama şampiyonlar ligi listesi 3 Eylül saat 24.00 son mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt