Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo dönüyorsa dönsün.Nasil karaktersiz takimmis önce Tielemansi aldılar morelimizi bozdular sonra Zaniolo yu aliyolar dediler rakamsal olarak sevindik Zaniolo ya üzüldük sonra geri gönderiyorlar Zaniolo ya sevindik Maddi duruma üzüldük.Karaktersiz takım.

Yaw bok gibi bir hafta geçiriyorum bütün gün telefon başındayım hiçbirşey yapmıyorum şu borsada mallığımdan ötürü zarar üstüne zarar ediyorum buraya geliyorum yok zaniolo iptal olmuş ziyech iptal olmuş kafayı yiyecem

Bu ziyech ne şanssız adam yav her şey bitmişken şimdi de Zaniolo gitmediği için transferi iptal olacak

Sonra başka bir kulüple görüştüğünde adam kronik sakat transfer yapamıyor diye bir etiket daha alacak :asd:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaniolonun gidip gitmemesi birak ziyech transferini 8 numara transferini bile etkiler.

ziyech bjk alacak aha da bakın görün.

fb şimanski ve tadic varken 10 no aramaz bu saatten sonra. sağ taraf desen daha yeni cengize 15 gömdü.

bu tinerciler iyice hırs yaptılar bize. talisca alacak paraları zaten yok. bedava ziyech bulunmaz nimet şuan onlara

( bu senaryo , zaniolo işi bozulma ihtimaline karşın kurgulanmıştır )

Zaniolo bize dönüp Ziyech alamazsak beşiktaş da yaparsa şaşırmam bonservissiz yıldız oyuncu nasıl olsa sağlık kontrollerini de tamamen yaptık her şeyi temiz çıktı.

ilk gün dedik aston villa nedir totnım fln olsa neyse

Cok kötü hislere sahibim. Zaniolo transferi yatip bize geri dönerse büyük ihtimal Ziyech iptal. Ziyech 0-1m bons arasi cok iyidi. Herif yine ortada kalirsa bu sefer ifb jk sulanir, abv.

Su an berbat bir kadro yapilanmamiz oldu, zaniolo kaldığı durumda. 10 numarasız sezona baslayacaz mecbur. Ortadan pas atıp, şut çeken oyuncu eksiği olacak. Ziyech çok ideal isimdi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

At izi it izine karıştı neyw sevinecegimize neye üzülecegimize şaşırdık.

Monchi şerefsizini fifa'ya şikayet etmek lazım böyle iş mi olur. Sen anlas oyuncuyu sağlık kontrolünden geçir biz o ara maç yapalım oyuncudan yararlanamayalim ve yerine başka oyuncuyla anlaşalım sonra yan çiz. Olacak iş mi bu.

Zaniolo gitmezse takımımızda kalıp sonuna kadar mücadele eder. Transferin gerçekleşip gerçekleşmemesi çok da sorun değil, lakin eğer orta saha transferi ona bağlıysa işler değişir elbet. O zaman bir an evvel gitmesi lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt