Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtlik yapiyorla son dakika da fiyat düşürmek için geri çağırıp iptal etsek sakat etiketi yiyecek

Haberler zaten sağlık kontrolünden geçti diyor. Ama belli ki pazarlık için geçmiş sakatlıklarını bahane ediyorlar. Tam bir çingenelik. Sen bu adamı sağlık taramasından geçirirken bilmiyor muydun önceden yaşadığı sakatlıkları. Ben hayatımda bu kadar çingene bir adam görmedim.

The former Roma player has sustained and passed his medical with Aston Villa in recent days . However, considering the many injuries suffered by Zaniolo in recent seasons, and therefore with the risk of new muscle injuries in the future, the English club is negotiating different contractual conditions with Galatasaray. No doubts on the part of Aston Villa about Zaniolo's physical conditions, but a will, that of wanting to negotiate new conditions, in memory of his past injuries.

Haberi güncellemiş, tekrar tweetleyebilir.
Almazsak 2.5M ceza vermeyelim diyorlardır

Ligin ve Avrupa'nın Anasını Ağlatan Ön Hat demek ki bu olacak bu sene.

Screenshot_20230818_130517.webp

Zaniolo işi netlessin,ziyeche bakariz.cunku ziyece rağmen dün samiyen griezman,sanchez falan yazıp ipucu verdi

Zaha-Kerem A. durumu merak ediyorum. Eger Kerem icin ilk 11de yer yoksa yedekte sorun çıkartacak, hatta transfer istemesi gayet mümkün

Bana kalsa ikisi de ilk 11de oynar, ama Ziyech Tete fln varsa nasıl sekillendirecez bilmiyorum

Hayatı boyunca Hollanda Ligi'nden dışarı adımını atmamış 35 yaşındaki Tadic transferini öve öve göklere çıkartıp 6 ay önce milli takımını dünya kupasında yarı finale taşımış, son dk iptal olmasa PSG yapacak olan 30 yaşındaki Ziyech'e bitik topçu muamelesi yapanlar çok komik görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt