- 31 Aralık 2015
- 15.570
- 10.254
- 1.688
Bu kadar propaganda yaptıklarına göre malum amcaları devreye girdi herhalde terörist camiaHani bunların 3 milyonu vardı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar propaganda yaptıklarına göre malum amcaları devreye girdi herhalde terörist camiaHani bunların 3 milyonu vardı?
Harbi he çerçevelet duvara asTansel Bey beni 300milyonluk twitter alemine kepaze etti ama kendisini severim. Bu kadar çıt kırıldım olmayalım Enis Bey.
Tansel Bey beni 300milyonluk twitter alemine kepaze etti ama kendisini severim. Bu kadar çıt kırıldım olmayalım Enis Bey.
Söylendigi gibiyse 7m kiralama ve opsiyon gecerli olmazsa 2.5 da öyle alirsak. Dönmesinde bir sorun görmuyorum. Dönunce en kötu 15-20ye italyaya satariz hedefledigimz rakama yaklasiriz genedezaniolo performans veremezse gider altyapı oyuncusu oynatır da bunu oynatmazlar 20 maça ulaşmaması işin kötü tarafı
Bulamadık muhbiri komiserim.Yaw seninki de efsaneydi be onur hangi pust ispiyonlamisti belli mi

Bu ne olm![]()
7 m kiralama olduğunu hiç sanmıyorumSöylendigi gibiyse 7m kiralama ve opsiyon gecerli olmazsa 2.5 da öyle alirsak. Dönmesinde bir sorun görmuyorum. Dönunce en kötu 15-20ye italyaya satariz hedefledigimz rakama yaklasiriz genede