- 1 Ağustos 2014
- 63.972
- 75.264
- 4.338
hayırlı olsunnyeni pc ile ilk GSC ye girdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlı olsunnyeni pc ile ilk GSC ye girdim
Bir kac hafta sonra forumun yarısı avatar resmine koyar. Ajax şampiyonlar ligi yarı finale çıkmasında buyuk katkısı vardi. Serbest 10 numaraya koy keyfine bakHemşerin hakkında yorumların neler
Burdaki Londra'nın kim olduğu da belli oldu böylece. Taaa en başından beri Ziyech isteniyormuş. Hala sanki Rashica olmayınca Ziyech'e gidildi zanneden var.
Var der mi sence ET.lan erden yok dedi asklşdas neyini bekleyelim
Burdaki Londra'nın kim olduğu da belli oldu böylece. Taaa en başından beri Ziyech isteniyormuş. Hala sanki Rashica olmayınca Ziyech'e gidildi zanneden var.
Öyleyse Prag Rodop un söylediği adam yani Zaza şimdi anlaşıldı her şey
H.oyeni pc ile ilk GSC ye girdim
Sana mı soracağız.yok öyle bişey hala şu saçmalığı paylaşıyosunuz ya

pragla torontodan adam gelmezse özür dileyeceksin o zamanSana mı soracağız.
Adamın mevkisini bile bilmiyorum ama ismi geçiyor Tete ve Ziyech aldık şimdi de Zazayı alcaz, Prag ta Zaza diye bir futbolcu var mı bilen renkdasim ?Hangi Zaza bu
ramostaki gibi lafı evirip çevirirdi ya da dominguezdeki gibiVar der mi sence ET.![]()
Erden zaha da yok dedi ayrıca beklenmedik durumlar olabilir de dedi. Basında konulmasını istmemiş olabilir yemleri veya ikinci üçüncü seçenekleri basına atıyor olabilir.lan erden yok dedi asklşdas neyini bekleyelim
CP ile Londra bağı var mı ki? Londra'dan geldiyse ayrı konu tabii.Burada ki londra zaha'ydı zaten.