Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.303
- 104.171
- 5.238
@Mehmet Mehmetoglu na bastımİlk likeni kime bastin. Hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Mehmet Mehmetoglu na bastımİlk likeni kime bastin. Hayırlı olsun
KralhandaGelsin deli gibi kosan, top kapan, dribling yapan, Frikik atan 8 numara bakalim.
o en son boş kaleye şut çekememiştiKralhanda
Şimdide istasyon mahallesi hürriyet mahallesi arasında mobiletle servis yapıyormuş.o en son boş kaleye şut çekememişti
pragla torontodan adam gelmezse özür dileyeceksin o zaman
De Paul h.ohöjbjerg atletico yapıyomuş maalesef ispanyol orta saha çekeceğiz gibi görünüyor.
de paul'u alamayız.De Paul h.o
Raşika mi kaldi rts. Bi salin şunu artikRashica ya bekle Zaniolo yu satıp alıcaz öncesinde alırsak zaniolo satışında elimiz güçlü olmaz kesin satacaklar diye pazarlık gücümüz düşer demişiz.Bu da ok demiş.Sonra tete yi alınca bu hacı nolii demiş.Erden ucuza geldi bedelsiz geldi satmak için aldık rajat ol demişiz.Beklemiş beklemiş zanioloya güçlü teklif gelmemiş sonra Aston olur gibi olurken Ziyech teklifini duymuş menejerinden küplere binmiş raschia.Ben bu kadar bekledim bekle dediniz teteyi aldınız tamam dedim üstüne şimdi ne ziyechi ben gidiyorum siz bana değer vermiyorsunuz demiş.Erden Timur Okan hoca ikna etmeye uğraşmış ama bejeke yılan gibi sarılmış uçakta eşlik etmişler havaalanında özel araçla hemen kulübe götürüp imzalatmışlar.Durum böyleymiş
Bu olayla ilintisi var o yüzden sebep sonuç ilişkisini ortaya koyup olayı tahlil etmek adına atılmış bir post.Bir renktaş aydınlansın o bize yeterRaşika mi kaldi rts. Bi salin şunu artik