- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.575
- 5.478
Ebemden kalma sezon istatistiğiZiyech 18/19 yılında her maç ya gol ya assist yapmış neredeyse oynadığı.
Ekli dosyayı görüntüle 215603
Ekli dosyayı görüntüle 215604
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ebemden kalma sezon istatistiğiZiyech 18/19 yılında her maç ya gol ya assist yapmış neredeyse oynadığı.
Ekli dosyayı görüntüle 215603
Ekli dosyayı görüntüle 215604
senin eben yasıyor muEbemden kalma sezon istatistiği
Ben Ziyech den ümitli değil eminim direk.Sahsi görüşüm Hagi ve Sneijder den sonra gelen en iyi 10 numara.Ayrica yetenek olarak taraftarı da coşturacak bir oyuncu.Yıllardır transfer edilen her sol ayaklı futbolcunun duran top hünerlerini heyecanla ve biraz da ümitsizce beklemişimdir. Kaldı ki bu yönüyle methedilen sağ ayaklı heriflerden de pek bir numara göremedik...
Ebemden kalma sezon istatistiği
Yok mu?
Aıkça söylüyorum ki zielinskiyi alırsak lig benim için biter öylesine ligi takip ederim Allaın izniyle sallaya sallaya şampiyon oluruz.Şampiyonlar ligini takip ederim sadeceç..Zielinski master degree bir topçu muhteşem bir herif. Fofana grevenbarc goundizi falan anca getir götürünü yaparZielinski’nin de menajeriymiş.
Sözleşmesi seneye bitiyor ve Araplara gitmeyi kabul etmemiş.
Ali koç denilen şahsın kendi kulübünde destekçisi kalmadığı için mecburlar besiktasli koyunlar üzerinden iş yapmaya .Beşiktaş tarafını kullanmak istiyorlar bize karşı .ekşide bugün biri buna değinmişti, haklı gibi
![]()
galatasaray'a karşı başlatılan organize saldırılar
edit:birileri çok incinmiş, seri eksilemeye başlamışlar. ne hikmetse yazdıklarımın hiçbirine yanlış vs diyemiyorlar. tek bildikleri "okumadım, boş yazı, okumayın" falan yazmak. ayrıca mesajla küfür e…eksisozluk1923.com
#zeytinşahicinizden 3600 saniye sayın ve kapı bekleyin![]()
Bayağı ezik ve rezalet bir durum.
fb bjk isbirligi puhaha
YokYok mu?