Transfer Nöbeti #15 | 2023 Yaz Arşiv

Hakim Ziyech'i Takımımızda Görmek İster Misiniz?

• Evet

Oy: 168 57,3%
  • Hayır

Oy: 50 17,1%
  • Sonuçları Görmek İstiyorum

Oy: 75 25,6%

• Kullanılan toplam oy
    293
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllardır transfer edilen her sol ayaklı futbolcunun duran top hünerlerini heyecanla ve biraz da ümitsizce beklemişimdir. Kaldı ki bu yönüyle methedilen sağ ayaklı heriflerden de pek bir numara göremedik...
Ben Ziyech den ümitli değil eminim direk.Sahsi görüşüm Hagi ve Sneijder den sonra gelen en iyi 10 numara.Ayrica yetenek olarak taraftarı da coşturacak bir oyuncu.

Rakibin kapandığı boşluk bulamadığımız anlarda Ziyech sahneye çıkacak tam kilidi açacak oyuncu ve bunu çok iyi yapıyor

Zielinski’nin de menajeriymiş.
Sözleşmesi seneye bitiyor ve Araplara gitmeyi kabul etmemiş.
Aıkça söylüyorum ki zielinskiyi alırsak lig benim için biter öylesine ligi takip ederim Allaın izniyle sallaya sallaya şampiyon oluruz.Şampiyonlar ligini takip ederim sadeceç..Zielinski master degree bir topçu muhteşem bir herif. Fofana grevenbarc goundizi falan anca getir götürünü yapar

ekşide bugün biri buna değinmişti, haklı gibi

Ali koç denilen şahsın kendi kulübünde destekçisi kalmadığı için mecburlar besiktasli koyunlar üzerinden iş yapmaya .Beşiktaş tarafını kullanmak istiyorlar bize karşı .

Devre arası bakambuyu gönderip moise kean almak,sene sonu zaniolo donerse kankalari buluşturmak 🥰

Selamun aleykum ziyech. O boynundaki altin ise çikar kardeşim. Dinimizde yeri yok

Zaniolo'nun gidiş zamanı ile Ziyech'in geliş zamanı kesinlikle tesadüf değil belirli bir planlama çalışma sonucu ortaya çıktı

Zaniolo bize para kazandırmak için karakterli durdu hep bekledi maça bile çıktı

Ziyech de ise uzun süren görüşmeler sonucu neredeyse bedelsiz kadromuza katıyoruz

İnanılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt