Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.083
- 19.180
- 1.188
Hangi ara gitmis mikanosa. Dun londrada saglik testine girmedimi?
Valla bende anlamadim kaos
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi ara gitmis mikanosa. Dun londrada saglik testine girmedimi?
Katılıyorum hatta sabredilmesi lazım başka yolu yok kötü futbol olsada bir şey denmez oturması 2 ayı bulacak geçen seneden farkı yok.
Bence bunun ana sebebi türkiye'de ki işletmelerin fiyat politikası. Türkiye'de kazıklamaya adam aradıkları için herkes yunan adalarını tercih ediyor türkiye'den bile 850 bin kişi gitmiş mesela bu yaz.En meşhurlarından Santorini, sadece mimarı yapılaşmasıyla pazarlanan, volkanik kayalıklardan ibaret bir adacık; denizi filan beş para etmez. Mikonos' un rağbet görmesinin esas sebebi ise sınırsız eşcinsel partiler filandır...
Napoli Veiga'yi almis![]()
Resmî belgeler bekleniyordur gelirHala Zaniolo ve Ziyech konusunda açıklama gelmemesi beni kıllandırıyor.
Yagmurdan kacarken doluya tutulduk. Fred'in de kisasini bulduk![]()
Geçen ay Assos' a gittim, ülkemizin cennet köşelerinden biridir. Hemen karşıdaki Midilli Adasında fiyatlar yarıdan daha az idi; başka işlerim de olduğu için tercih edemedim. Seneye denemek isterim...Bence bunun ana sebebi türkiye'de ki işletmelerin fiyat politikası. Türkiye'de kazıklamaya adam aradıkları için herkes yunan adalarını tercih ediyor türkiye'den bile 850 bin kişi gitmiş mesela bu yaz.
Lazio 20 milyon onermis ama kabul edilmediZİLENSKİİİİİİİİ
O mu bilmem de Ali Yiğit aramızda zatenSamiyen haber yiğit ali mi lan yoksa