- 12 Ocak 2013
- 50.640
- 59.918
- 4.323
mckennie iptal bir isim elendi, cl listesine eklenmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelson ve abdulkerim mi ligin altında,birde Kaan da stoper üst düzey oynar,Anadolu takımları kaç defa kalemize geliyor.Renktas formsuzlar ama kalitelidir toparlarlar..Davinson harici ligin üstünde değil bence altında stoperlerimiz var üstat
O tarz Kostic var adı konuşulanKanada Rashica tarzı bir oyncu gelir o da R.Sallai olur diye düşünüyorum.
Bize net bir kanat lazım, madem Kerem gidecekti Zaha niye gitti.Kostic sakat diye mi yok ki acaba, daha doğrusu oyuncunun dönüşü ne vakit ki? Yani Kostic müspet gibi özel bir durumdan dolayı listeden yer almıyor ise. Tabi bilemedim amirim
Stopere Ahmetcan hamlesi bekliyorumUEFA liste kurallarını düşününce Ziyech giderse iki, kalırsa bir transfer yapılacağını düşünüyorum. Stoper transferinden vazgeçildi ve öncelik orta sahaya verildi gibi. Bir orta saha bir kanat olacak Ziyech giderse. Eğer gitmezse bence 3-5-2'yi kaldıracak bir rotasyon olmayacak.
hocaya ses çıkardı diye ziyech'i de sakız parasına salarlarsa tüy dikerlerBize net bir kanat lazım, madem Kerem gidecekti Zaha niye gitti.
Saçma sapan iş yaptık, takımda yerli de kalmadı aptallıklar bitmiyor.
Nihai liste değil sanırım, değiştirilebilir. Çok yönlü olduğu için kadroda da tutabilirler tabi ama orta saha rotasyonları baya zengin.Mckennie listedeyse o iş yalan demektir.
Senin icin hemen yapiyorum. (Nekadar dogru onu bilmiyorum )Yanliş analiz yaptırmışsın renktaş. Denkleme sara yı da ekle bide öyle yap bakalım çok merak ediyorum ne çıkcak
İyi olur ama sanmıyorum. Yazıcı'yı da indirebiliriz gibi derinlik için. Sol kanat bek oynayamaz tabii.Stopere Ahmetcan hamlesi bekliyorum
Planlama gerçekten kötü duruyor. Üçlü oynayacak isek, stoper gerekiyor, kanat gerekiyor en az 2 transfer gerekiyor ama listeye bir yabancı ekleyebiliyormuşuz mevcut durumda. Yani o bir hamle sanırım kanat olacak olur ise. Ne yapılıyor gerçekten anlamıyorumBize net bir kanat lazım, madem Kerem gidecekti Zaha niye gitti.
Saçma sapan iş yaptık, takımda yerli de kalmadı aptallıklar bitmiyor.

hayatımda okuduğum en yalan haber, beşiktaşın bir kere bek sorunu yok ikincisi herifler ş.ligindeyken 2,5 milyona aldıklaır oyuncuyu 5,5 satacak kadar keriz değiller.Hadjam 5.5 milyon euroya anlaşmış bjk ama yabancı sınırından alamamış.
O yazılan komik rakamlar doğru değil yani.
Günay
Davinson Nelsson Transfer
BAY Sara Torreira Kostic Jacobs
Osimhen Icardi
Tabii burada Kostic'in ne durumda olduğu ve ne zaman oynayabilecek duruma gelebileceği çok önemli ama aslında tam 3-5-2 için biçilmiş kaftan.
Yav bu e. Yıldız bana içerden bilgi geldi F.Ruiz bitmiş diyor, watsap konuşmasını atıyo gösteriyo. Çok güveniyomuş içerdeki kanağına.