Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevcut Yabancı Sayısı :

1. Fernando Muslera - 38
  2. Davinson Sánchez - 28
  3. Victor Nelsson - 25
  4. Ismail Jakobs - 25
  5. Elias Jelert - 21
  6. Lucas Torreira - 28
  7. Gabriel Sara - 25
  8. Sérgio Oliveira - 32 (Sözleşmesi askıya alınabilir)
  9. Alexandru Cicâldău - 27 (Gidebilir)
  10. Hakim Ziyech - 31 (Gitme ihtimali düşük)
  11. Yusuf Demir - 21 (Gidebilir)
  12. Dries Mertens - 37
  13. Victor Osimhen - 25
  14. Mauro Icardi - 31
  15. Michy Batshuayi - 30

Transfer yapmamiz icin bazi oyunculardan kurtulmamiz lazim.

UEFA liste kurallarını düşününce Ziyech giderse iki, kalırsa bir transfer yapılacağını düşünüyorum. Stoper transferinden vazgeçildi ve öncelik orta sahaya verildi gibi. Bir orta saha bir kanat olacak Ziyech giderse. Eğer gitmezse bence 3-5-2'yi kaldıracak bir rotasyon olmayacak.

Kostic sakat diye mi yok ki acaba, daha doğrusu oyuncunun dönüşü ne vakit ki? Yani Kostic müspet gibi özel bir durumdan dolayı listeden yer almıyor ise. Tabi bilemedim amirim
Bize net bir kanat lazım, madem Kerem gidecekti Zaha niye gitti.

Saçma sapan iş yaptık, takımda yerli de kalmadı aptallıklar bitmiyor.

Takım mühendisliği sıfır. Kimi duysa istiyor okan. Oynatacaksın o zaman okan efendi.

UEFA liste kurallarını düşününce Ziyech giderse iki, kalırsa bir transfer yapılacağını düşünüyorum. Stoper transferinden vazgeçildi ve öncelik orta sahaya verildi gibi. Bir orta saha bir kanat olacak Ziyech giderse. Eğer gitmezse bence 3-5-2'yi kaldıracak bir rotasyon olmayacak.
Stopere Ahmetcan hamlesi bekliyorum

Yanliş analiz yaptırmışsın renktaş. Denkleme sara yı da ekle bide öyle yap bakalım çok merak ediyorum ne çıkcak
Senin icin hemen yapiyorum. (Nekadar dogru onu bilmiyorum )

Sara'yı da denkleme eklediğimizde, orta sahadaki seçenekler daha da çeşitleniyor. İşte Sara'nın Torreira ile farklı ikililerde nasıl bir etki yaratabileceğine dair bir değerlendirme:

Torreira ve Sara İkilisi:​

Avantajlar:
  • Teknik ve Zeka: Sara, oyun görüşü ve teknik becerileriyle tanınır. Torreira'nın defansif sağlamlığı ile Sara'nın teknik oyun kurma yetenekleri birleştiğinde, orta sahada hem savunmayı hem de hücumu etkili bir şekilde yönetebilecek bir yapı oluşur.
  • Yaratıcılık ve Pas Yeteneği: Sara, pas yeteneği ve oyunu yönlendirme kabiliyetiyle öne çıkar. Bu özellikler, Torreira'nın top kazanma becerileriyle birleştiğinde, takımın hücumlarını daha yaratıcı ve hızlı bir şekilde başlatmasına yardımcı olabilir.
  • Esneklik: Sara, ofansif veya defansif roller arasında geçiş yapabilme esnekliğine sahip. Bu, takımın oyun tarzına göre anında adaptasyon sağlanmasına olanak tanır.
Dezavantajlar:
  • Fiziksel Zayıflık: Sara, fiziksel mücadelelerde zaman zaman zorlanabilir. Bu durumda, Torreira'nın defansif yükü artabilir, ki bu da yoğun pres altında sorun yaratabilir.
  • Hızlı Oyunlar: Sara'nın oyun stili daha sakin ve kontrollüdür. Hızlı geçiş oyunlarına anında adapte olmakta zorlanabilirler, bu da hızlı oynayan takımlara karşı bir dezavantaj oluşturabilir.

Torreira, Rabiot ve Sara Üçlüsü:​

Bu üçlüyü birlikte değerlendirdiğimizde, oldukça dengeli ve teknik açıdan zengin bir orta saha ortaya çıkar:
  • Denge ve Yaratıcılık: Rabiot ve Sara'nın teknik becerileri ve oyun kurma yetenekleri, Torreira'nın defansif katkılarıyla birleştiğinde, hem topa sahip olma hem de oyun kurma açısından güçlü bir orta saha kurgusu ortaya çıkar. Bu üçlü, top kontrolünü ele alıp, oyunun temposunu belirleyebilir.
  • Çok Yönlülük ve Esneklik: Rabiot'un fiziksel gücü, Sara'nın pas yeteneği ve Torreira'nın defansif katkıları ile çok yönlü ve esnek bir yapı oluşur. Farklı oyun tarzlarına ve rakiplerine karşı kolayca adapte olabilirler.
  • Savunma ve Hücum Dengesi: Bu üçlü, savunmada Torreira'nın sertliğini ve hücumda Rabiot ile Sara'nın yaratıcılığını birleştirerek hem defansif hem de ofansif dengeyi sağlayabilir.
Dezavantajlar:
  • Uyum ve Hız: Üçlü orta sahalar, uyum ve hızlı geçiş oyunları konusunda zorluklar yaşayabilir. Sara'nın ve Rabiot'un daha sakin oyun tarzı, Torreira'nın yüksek temposuyla tam olarak örtüşmeyebilir.
  • Fiziksel Baskı: Fiziksel olarak güçlü rakiplere karşı, Sara'nın savunma katkısı sınırlı kalabilir ve bu da Torreira ile Rabiot'a ekstra yük getirebilir.
Sonuç olarak, Sara'nın eklenmesiyle birlikte, orta sahada daha yaratıcı ve teknik bir yapı oluşabilir. Ancak, bu yapı hızlı geçiş oyunlarına karşı zaman zaman zorluklar yaşayabilir ve fiziksel baskıya karşı kırılgan olabilir. Yine de, Sara'nın teknik zekası ve oyun kurma becerisi,özellikle hücum organizasyonlarında takıma büyük katkı sağlayabilir. Stratejik olarak, rakibe ve oyun planına göre bu üçlü veya ikililer tercih edilebilir.

Son düzenleme:
Bize net bir kanat lazım, madem Kerem gidecekti Zaha niye gitti.

Saçma sapan iş yaptık, takımda yerli de kalmadı aptallıklar bitmiyor.
Planlama gerçekten kötü duruyor. Üçlü oynayacak isek, stoper gerekiyor, kanat gerekiyor en az 2 transfer gerekiyor ama listeye bir yabancı ekleyebiliyormuşuz mevcut durumda. Yani o bir hamle sanırım kanat olacak olur ise. Ne yapılıyor gerçekten anlamıyorum :crushed:

Yav bu e. Yıldız bana içerden bilgi geldi F.Ruiz bitmiş diyor, watsap konuşmasını atıyo gösteriyo. Çok güveniyomuş içerdeki kanağına.

Hadjam 5.5 milyon euroya anlaşmış bjk ama yabancı sınırından alamamış.

O yazılan komik rakamlar doğru değil yani.
hayatımda okuduğum en yalan haber, beşiktaşın bir kere bek sorunu yok ikincisi herifler ş.ligindeyken 2,5 milyona aldıklaır oyuncuyu 5,5 satacak kadar keriz değiller.
3. mario yerli statüsünde mi oynayacakmış

Evet 1-2 saat sonra böyle bir Deadline Son Dakika KAP Paketi bekliyorum. H.O.

- Hummels
- Rabiot (olmazsa Mckennie)
- Kostic

🔥 🔥 🔥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt