Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2005-2007 Galatasaray 2 sezonunu oturup izlemeli. Saidosuda var nasıl olsaOkan şu an kesin
Bats Icardi Osimhen’i aynı anda nasıl oynatırım planları yapıyordur
Zaten 1+1 yaparsak herifi sezon sonu free yollamak zorunda kaliriz, bizim icin iyi deal olmaz ama 2+1 herif kabul etmez gibi, sezon sonu kapiyi baska kulübler icin acik tutmak ister (imza parasi vs sökmek ister anasi)Düşük maaş olacaksa ok ama yüksek maaş istiyorsa 2+1 olmalı
Bence defansa adam gelmez kanat ve orta saha yeter zyech kalır1- Muslera
2- Jelert
3- Sanchez
4- Nelsson
5- Jacobs
6- Torreira
7- Sara
8- Mertens
9- Icardi
10- Bashuayi
-------------
11- Osimhen
12- Mckennie/Rabyo
13- Arias/Lauriente
14- Danso/stoper
1 kurtarmaz bu saatten sonra ya herro ya merro diyeceksin alabildiğini alacaksın+Yusufdemirde kalacak gibi. Bence sadece 1 yabancı alacaz.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ziyech'e halen ihtimal vermiyorum stoper alacağımızı düşünürsek kalması %1 filandır Yusuf Demir bile araya kaynayabilir.Bence defansa adam gelmez kanat ve orta saha yeter zyech kalır
Anaaa doğru zyech gider Yusuf demir kalirZiyech'e halen ihtimal vermiyorum stoper alacağımızı düşünürsek kalması %1 filandır Yusuf Demir bile araya kaynayabilir.
BUCHIIIIIII HERE WE GOOO
Ciddi soru mu?Anelka mi daha büyük transferdi osimhen mi
Kal burda hocam, ihtiyacimiz var sanaFifa’ya girecem haber gelir diye giremiyorum
Fifa’ya girecem haber gelir diye giremiyorum