Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.073
- 3.267
- 1.148
ilk cemre dustu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O.S. ne diyor olup bitene
+Yusufdemirde kalacak gibi. Bence sadece 1 yabancı alacaz.Ank salla babam salla
Muslera jelert sançez nelson jakobs toreira sara ziyech mertens icardi bats osimhen 12 kişi
Yusuf cica morutan ve sergio gitse bile 2 yabancı alabiliyoruz 4ü nasıl alalım
2 transfer gelir tahminim 3.de Yusuf yazıcı alırlar Avrupa'ya yazmazlar.ANC 4 transfer bekliyor he. Yahu mevcut halde 1 kontenjan kalmış. Hadi Ziyech veya Yusuf'tan da birisini göndermeyi başardın maximum 2. Bunlar içmeden sarhoş olan muhabirler. Ha yerli bulurlar (ki pek de bal yapacak uygun fiyatlı yerli yok) o ayrı. Ben en fazla 1 yabancı transferi bekliyorum liste verilene kadar. Liste sonrası giden olursa da başka oyuncu alıp maçtan 48 saat önce listeye ekletirsin. (Kural: 2'yi geçmemek kaydıyla)
Evrene olan inancım arttı
Yalnız kaçırdığınız bir iş var. Uefaya yazılmazsa transfer kapanır diye bir olay yok. Yani atıyorum 1 yabancı gelip sonraki günlerde türk alternatif adamlar lig için de gelebilir. Misal Yasin Özcan vs. 13 Eylül'de bitiyor sonuçta TR'de
Rabioooooooootttt
Okan buruk'un hayalindeki sistem 4-0-6Okan şu an kesin
Bats Icardi Osimhen’i aynı anda nasıl oynatırım planları yapıyordur
Sen git Osimhen'i al getir Cemrem de bu soruyu sorsunAnelka mi daha büyük transferdi osimhen mi
Osimhen.Anelka büyük bir transferdi ama dusuteydi.Osimhen kendi dönemine göre şuan Haaland Mpambe den sonra 3.siraya yazılır.Anelka mi daha büyük transferdi osimhen mi
Kaça kaydoldun aylik üstadSpor salonuna kayıt oldum az önce, milli arayı iyi değerlendirmem lazım.
Ortasaha ve kanatta ben oynayacağım heralde.
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi