Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O.S. ne diyor olup bitene
3cfdd028-66a2-4349-bab5-c442ed977486.webp

ANC 4 transfer bekliyor he. Yahu mevcut halde 1 kontenjan kalmış. Hadi Ziyech veya Yusuf'tan da birisini göndermeyi başardın maximum 2. Bunlar içmeden sarhoş olan muhabirler. Ha yerli bulurlar (ki pek de bal yapacak uygun fiyatlı yerli yok) o ayrı. Ben en fazla 1 yabancı transferi bekliyorum liste verilene kadar. Liste sonrası giden olursa da başka oyuncu alıp maçtan 48 saat önce listeye ekletirsin. (Kural: 2'yi geçmemek kaydıyla)

Rabiot felan gelmez bence
Transferde böyle uyuz karakterleri çok ikna edemiyoruz
Osimhen'e baksanıza adam ağzı kulaklarında geldi. Ona da eski futbolcularımız referans verdi herhalde
Bir de Rabiotla anasına bakın

Ank salla babam salla

Muslera jelert sançez nelson jakobs toreira sara ziyech mertens icardi bats osimhen 12 kişi

Yusuf cica morutan ve sergio gitse bile 2 yabancı alabiliyoruz 4ü nasıl alalım
+Yusufdemirde kalacak gibi. Bence sadece 1 yabancı alacaz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rabiot ne para göz bir herif, kimseyle anlasamiyor, bir iki yil öncede bir orta sahanin pesine düsmüstük bir türlü kimseyi begenmiyordu sonra tuaf bir takima gitmisti. Ne ugrasiyorsunuz bu herifle gidin baska bir orta saha anlasin

Ulan bugün hiç umduğum gibi olmadı be çok hareketli olur diye düşünüyodum yaprak kıpırdamadı. Ali naci totosundan uydurmuş 4 transfer falan olmaz. Kanat kesin gelir onun dışında bi beklentim yok.

ANC 4 transfer bekliyor he. Yahu mevcut halde 1 kontenjan kalmış. Hadi Ziyech veya Yusuf'tan da birisini göndermeyi başardın maximum 2. Bunlar içmeden sarhoş olan muhabirler. Ha yerli bulurlar (ki pek de bal yapacak uygun fiyatlı yerli yok) o ayrı. Ben en fazla 1 yabancı transferi bekliyorum liste verilene kadar. Liste sonrası giden olursa da başka oyuncu alıp maçtan 48 saat önce listeye ekletirsin. (Kural: 2'yi geçmemek kaydıyla)
2 transfer gelir tahminim 3.de Yusuf yazıcı alırlar Avrupa'ya yazmazlar.

Yalnız kaçırdığınız bir iş var. Uefaya yazılmazsa transfer kapanır diye bir olay yok. Yani atıyorum 1 yabancı gelip sonraki günlerde türk alternatif adamlar lig için de gelebilir. Misal Yasin Özcan vs. 13 Eylül'de bitiyor sonuçta TR'de

Türk oyuncuyu Avrupa kontenjanına dahil etmek daha kolay aslında, yani yetişse iyi olur ama...

Spor salonuna kayıt oldum az önce, milli arayı iyi değerlendirmem lazım.

Ortasaha ve kanatta ben oynayacağım heralde.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt