Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka bir yana meraklısına Casemiro - Rabiot - McKennie maç ratingleri;

Casemiro'nun;

1725382940861.webp

Geçen sezonun sonlarından;

1725382964154.webp

Bunlar da Rabiot'un;

1725382997316.webp

1725383011500.webp

Şunlar da McKennie;

1725383036769.webp

1725383048894.webp

1725383064991.webp

KAYNAK

Casemiro kostic ile rabiot'u üst üste koyar, forum sanırım gecen liverpool maçından dolayı böyle bir tavır aldı. Adamın oynadığı lig belli, allegri'li juventus'ta rabiot'u da gördük geçen sene bologna ile 3-3 kaldıkları bir maç var rabiot'u yerden süpürüyorlardı.
Yavaş koysun.Bizim tek planlı oyunumuzda bile casemiro sırıtttı bizim maçta.Düşünün 2 ortasaha ile oynadığımız halde.Dubanın teki.

Hahahahahaahahh hic sasirtmadi
Normal mackolikten maç takip ediyorsunuz çünkü sen koy casemiro'yu juventusa rabiot'u da united'e otur izle sonra. Casemiro denen adamın 5 tane şl'si var ilk yıl manu performansı üst düzey rabiot juventus'ta napmış. Şu mesajları liver maçında önce atamazsınız bile

Okan hocam, madem başka transfer yok, pizzan bittiyse dön artık takımı çalıştır.

Orta alana illa ki isimli birilerine ihtiyaç yok aslında
Nerde bu takımın scout ekibi yok mu Gedson Fernandes muadili bir tane adam bulamıyolar mı dünya da , atletik , ciğersiz , mücadeleden kaçmayan ayağı top yapan bir adam ya istediğimiz çok bir şeymi yani nerde kardeşim bu Emre Utkucan niye herkes gidiyor bi bu bi de Cenk Ergün kalıyor nu takımda

Tamam işte kendisi yalanı sallamış. 1 ay önce aldıkları adamı 0+ 4.5 m euro zorunlu opsiyonla verecek kadar vizyonsuz bir kulüp değiller.
Gizliden kimlerin cebine ne kadar verdiklerini de açıklasın ona göre bunu topluca tartışalım.

Keza ellerinde zaten iyi bir bek var.
Masuaku'yu biz beğeniyor olabiliriz dışardan fakat tinerciler güvenmiyor ve yerine bek istiyor uzun süredir.

Hadjam için 4.5- 5 milyon zorunlu satış niye gerçek olmasın ki YB 1.3'e almış ve pek vizyonsuz sayılmaz bu hamle onlar açısından. Dizlerini blurlayıp paylaşım yapan biri yav bu adam. Zaten bizim maçlarda 60. dakikadan sonra çıktı ve yerine giren çocuk hiç sırıtmadı. Gerçek olabilir haber.

Casemiroyu ben beğeniyordum da geçen sene sakatlığı sonrası daha da sıçışlara geldi herif.
Vücut o bölgede oynadığı stili kaldıramıyor maalesef. Temiz bir emekli ikramiyesi ile noktayı vurmalı aklı varsa keriz united'den ayrılmaz.

Sara-Osimhen ikilisinden yeni bir Kerem-İcardi uyumu çıkartabilirsek ortalığın tozunu attırırız. Biri müthiş paslar diğeri de müthiş koşular atıyor. Kerem-İcardi’nin 2 gömlek üstü çıkar hatta bu ikiliden.

Ben bu takımı birazcık tanıyorsam eğer Cenk bjk formasyonu gibi osimheni kanatta kesin deneyeceğiz diye düşünüyorum.
Öyle bir şey yaparsa saçmalar. icardi ve osimhen dünyanın en büyük santraforları arasında cenk gibi kaleden uzaklaşıp kenara geçmezler.icardi üstüne Osimhen alıyorsan çift forvete geçmeye karar vermiş demeksindir başka doğru yolu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt