- 27 Ocak 2010
- 139.109
- 105.375
- 5.648
osimhen maskeli avatarlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bravo hocam adamlarda 200 tane topçu var napacaklar bu kadar oyuncuyu anlamıyorumBiri derhal chelsea tesislerine gitsin bizden ve önüne gelen rastgele 3 kişiyi alıp çıksın.
Galatasaray, Casemiro için devrede. (TBR Football)
casimiro için:
epl için yetersiz ama züpert ligimizde 2-3 sene daha gayet üst düzey kalacak şekilde oynayabilecek bir topçu kendisi. bu ligde 36 yaşında josef bile show yapıyordu yahu.
başka biri olmayacaksa, son çare olarak kendisine ok'um ben btw.
Adam milletin hayran kaldığı fred'den bir yaş büyük sadece, Manu bir oyuncuyu baz alabileceğimiz bir takım değil sancho çöplüğe dönmüştü geçen sene dortmund ile finale çıktı adam. Manu fenerin ingilterede vücut bulmuş hali gibi bir şey kaotik ortam, olmayan teknik direktör, kötü yönetim, giden oynayamıyor adamların bayern'den aldığı de light'i rezil ettiler geçen maçta. Ağır lig farkı var casemiro en iyisi demiyorum ben rabiot'dan çok daha iyi sadece.Neey 5 tane clsi mi var gelsin ikna oldum
Sol beke de marceloyu alalim 40 yaşında ama olsun onun da 5 clsi var
öyle tabiki de futbolu kafasından sildiğini nasıl anlyoruz ki? mevcut halinin epl seviyesinde yetersiz olmasından mı?Bir topçu kafasında futbolu sildiyse, öyle mi bilmiyorum ama kesinlikle profesyonel futbol oynayamaz
O kadar kolay degil o olay. Eger fiziken bittiyse burada da oynayamaz. Hele ki Okan’in sacma oyununda hic oynayamaz. Set oyunu oynasak belki.casimiro için:
epl için yetersiz ama züpert ligimizde 2-3 sene daha gayet üst düzey kalacak şekilde oynayabilecek bir topçu kendisi. bu ligde 36 yaşında josef bile show yapıyordu yahu.
başka biri olmayacaksa, son çare olarak kendisine ok'um ben btw.
100 milyon euro market değeri olan golcüyü kanada atmak ancak bizim yapacağımız iş olur zaten. Okan bunu asla yapmaz diyebiliyor muyuz, bence hayır.Osimhen'in kanatta ne işi var. Okan bu saçmalığı da yapmasın bi zahmet
M.O.S.'a eriksen ister miyiz? @Emir Sato ?
O teori maalesef çöktü. Adamlar tarihin en iyisini aldılarCasemiroyu alalım.bunlar daha iyisini alamaz