Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osimhen maskeli avatarlar

casimiro için:

epl için yetersiz ama züpert ligimizde 2-3 sene daha gayet üst düzey kalacak şekilde oynayabilecek bir topçu kendisi. bu ligde 36 yaşında josef bile show yapıyordu yahu.

başka biri olmayacaksa, son çare olarak kendisine ok'um ben btw.

Bir topçu kafasında futbolu sildiyse, öyle mi bilmiyorum ama kesinlikle profesyonel futbol oynayamaz

Neey 5 tane clsi mi var gelsin ikna oldum

Sol beke de marceloyu alalim 40 yaşında ama olsun onun da 5 clsi var
Adam milletin hayran kaldığı fred'den bir yaş büyük sadece, Manu bir oyuncuyu baz alabileceğimiz bir takım değil sancho çöplüğe dönmüştü geçen sene dortmund ile finale çıktı adam. Manu fenerin ingilterede vücut bulmuş hali gibi bir şey kaotik ortam, olmayan teknik direktör, kötü yönetim, giden oynayamıyor adamların bayern'den aldığı de light'i rezil ettiler geçen maçta. Ağır lig farkı var casemiro en iyisi demiyorum ben rabiot'dan çok daha iyi sadece.

geçen sene kaan'la manu-bayern'e kök söktürdük casemiro'yu beğenmiyonuz yav. önüne 2 tane 8 atıp adam akıllı 3-1-4-2 oynarsan hayvan gibi fark yaratır türkiye-avrupa ligi seviyesinde casemiro. herifin çaptan düşmesinin tek sebebi başlarındaki kelin bizim hoca gibi hülyalara dalıp 32 yaşında oyuncudan yapabileceklerinden fazlasını beklemesi. manu'nun kolay bırakacağını sanmam ama olursa göbek atarım ben.

casimiro için:

epl için yetersiz ama züpert ligimizde 2-3 sene daha gayet üst düzey kalacak şekilde oynayabilecek bir topçu kendisi. bu ligde 36 yaşında josef bile show yapıyordu yahu.

başka biri olmayacaksa, son çare olarak kendisine ok'um ben btw.
O kadar kolay degil o olay. Eger fiziken bittiyse burada da oynayamaz. Hele ki Okan’in sacma oyununda hic oynayamaz. Set oyunu oynasak belki.

casemiro gelecek maaşının tamamını manunun karşılaması lazım başka türlü kabul edilecek bi transfer değil

Osimhen'in kanatta ne işi var. Okan bu saçmalığı da yapmasın bi zahmet
100 milyon euro market değeri olan golcüyü kanada atmak ancak bizim yapacağımız iş olur zaten. Okan bunu asla yapmaz diyebiliyor muyuz, bence hayır.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt