Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam milletin hayran kaldığı fred'den bir yaş büyük sadece, Manu bir oyuncuyu baz alabileceğimiz bir takım değil sancho çöplüğe dönmüştü geçen sene dortmund ile finale çıktı adam. Manu fenerin ingilterede vücut bulmuş hali gibi bir şey kaotik ortam, olmayan teknik direktör, kötü yönetim, giden oynayamıyor adamların bayern'den aldığı de light'i rezil ettiler geçen maçta. Ağır lig farkı var casemiro en iyisi demiyorum ben rabiot'dan çok daha iyi sadece.
Primelarina bakilirsa tabi oyle rabiota da oyle ayilip bayilmiyorum zaten.

Bazi futbolcular erken çöküyor casemiro da onlardan biri, unitedla falan ilgisi oldugunu dusunmuyorum cok agirlastigi asikar. Takim zaten kagni gibi bi tane daha serbest dususte agir adami daha kaldiramayiz

utd denen eşek kulüp o kadar kötü ki ordan gelecek oyuncu ister istemez soru işareti oluşturuyor. Fakat casemiroda çöp çekilecek adam değil, utd leş gibi tüm oyuncuların formu düşük bizde kendini bulabilir uygun maliyete

casimiro için:

epl için yetersiz ama züpert ligimizde 2-3 sene daha gayet üst düzey kalacak şekilde oynayabilecek bir topçu kendisi. bu ligde 36 yaşında josef bile show yapıyordu yahu.

başka biri olmayacaksa, son çare olarak kendisine ok'um ben btw.

casemiro ndombdan hallice şu an bi de yüksek ücret fln da ister

ayamıza sıkmış oluruz IMO

GWf-46KXwAAip5j

100 milyon euro market değeri olan golcüyü kanada atmak ancak bizim yapacağımız iş olur zaten. Okan bunu asla yapmaz diyebiliyor muyuz, bence hayır.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir kere yapar onu ancak. Yaptığı günün gecesinde Napoli’den telefon gelir. Adamlar direk Okan hocanın veya Dursun’un topuğuna sıkarlar ikinci kez yapmaya kalkışırlarsa.

Yöneticiler iki gündür İstanbulda Osimhenle resim çektirip şov yapıyor transfer görüşmelerini de İtalyada hoca kendisi yapıyor öyle mi şimdi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt