Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.217
- 101.426
- 5.238
@Emre Zeytinli yayın açacak mısın bugün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
öyle tabiki de futbolu kafasından sildiğini nasıl anlyoruz ki? mevcut halinin epl seviyesinde yetersiz olmasından mı?
Primelarina bakilirsa tabi oyle rabiota da oyle ayilip bayilmiyorum zaten.Adam milletin hayran kaldığı fred'den bir yaş büyük sadece, Manu bir oyuncuyu baz alabileceğimiz bir takım değil sancho çöplüğe dönmüştü geçen sene dortmund ile finale çıktı adam. Manu fenerin ingilterede vücut bulmuş hali gibi bir şey kaotik ortam, olmayan teknik direktör, kötü yönetim, giden oynayamıyor adamların bayern'den aldığı de light'i rezil ettiler geçen maçta. Ağır lig farkı var casemiro en iyisi demiyorum ben rabiot'dan çok daha iyi sadece.
casimiro için:
epl için yetersiz ama züpert ligimizde 2-3 sene daha gayet üst düzey kalacak şekilde oynayabilecek bir topçu kendisi. bu ligde 36 yaşında josef bile show yapıyordu yahu.
başka biri olmayacaksa, son çare olarak kendisine ok'um ben btw.
okana gostermek lazım bunu
okana gostermek lazım bunu
Allah dualarımızı kabul etti kuş taşa çarptı aldık. Yoksa bizimkilerde bunu ne düşünecek ne yapacak çap varO teori maalesef çöktü. Adamlar tarihin en iyisini aldılar![]()
Bir kere yapar onu ancak. Yaptığı günün gecesinde Napoli’den telefon gelir. Adamlar direk Okan hocanın veya Dursun’un topuğuna sıkarlar ikinci kez yapmaya kalkışırlarsa.100 milyon euro market değeri olan golcüyü kanada atmak ancak bizim yapacağımız iş olur zaten. Okan bunu asla yapmaz diyebiliyor muyuz, bence hayır.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi