Kanadımız olmadığı için kanatsız oynayacakmışız. Kanatlar varken bile ileriye top götüremezken kanatsız sistemde sadece ortadan nasıl gideceğiz acaba? Sir Okan Buruk dünya literatürüne girecek yeni bir sistem bulmazsa sıçtık demektir. Net
Berkane nerden çıktıhanif ben berkane güvenilir mi
o sene avrupa'da olmadığımız için, tüm dünyada tr dönemi bittikten sonra, geriye kalanlardan seçimlerimizi yapmıştık.Milottu komserim halil once gelmisti sanki
Rahat ol sabah kahvaltini iyi yap çünkü öğlen yemeğine cikamayacaksininanamiyorum hala haber yok
Kerem gitti zaten almamaları intihar olur. Keremin 12-13 gollük katkısını kim üstlenecekYeni kanat transferi almadan eldeki kanatlardan yine biri giderse kufuru hakeder bu yonetim. Adami hasta etmeyin once alin sonra bakarsiniz eldekilere. Zaten Zaha ve Kerem gitmis daha napiyorsunuz oglum siz?
Yav nasıl oynayacağız nasıl totalde 4 tane stoper var bunlardan birisi en son 1 sene önce falan oyun kuruyordu diğeri 3 sene önce denemeyi bıraktı.Osimhenden sonra ben saldım 352 oynayalım yeter daha bana , kimse gelmezse canları sagolsun anasını satayım
Kanat almazsak 5-10dk kufur serbest olur mu amirimYeni kanat transferi almadan eldeki kanatlardan yine biri giderse kufuru hakeder bu yonetim. Adami hasta etmeyin once alin sonra bakarsiniz eldekilere. Zaten Zaha ve Kerem gitmis daha napiyorsunuz oglum siz?