Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanadımız olmadığı için kanatsız oynayacakmışız. Kanatlar varken bile ileriye top götüremezken kanatsız sistemde sadece ortadan nasıl gideceğiz acaba? Sir Okan Buruk dünya literatürüne girecek yeni bir sistem bulmazsa sıçtık demektir. Net

Yunusla Barisi da gönderelim tamamen kanatsız kalalım cümlenin sonunu siz tahmin edersiniz

Milottu komserim halil once gelmisti sanki
o sene avrupa'da olmadığımız için, tüm dünyada tr dönemi bittikten sonra, geriye kalanlardan seçimlerimizi yapmıştık.

bence bu sene de yine bu şekilde fırsat çıkarsa almalıyız. varsın avrupa'da olmasın. ligi bırakmayalım şu hırbolara yaw.

Yeni kanat transferi almadan eldeki kanatlardan yine biri giderse kufuru hakeder bu yonetim. Adami hasta etmeyin once alin sonra bakarsiniz eldekilere. Zaten Zaha ve Kerem gitmis daha napiyorsunuz oglum siz?
Kerem gitti zaten almamaları intihar olur. Keremin 12-13 gollük katkısını kim üstlenecek

Osimhenden sonra ben saldım 352 oynayalım yeter daha bana , kimse gelmezse canları sagolsun anasını satayım
Yav nasıl oynayacağız nasıl totalde 4 tane stoper var bunlardan birisi en son 1 sene önce falan oyun kuruyordu diğeri 3 sene önce denemeyi bıraktı.
Hadi kanatları verdik barış-jakub-çubuk krakere orta saha sürekli alan kapatmalı beksiz oynuyorduk şimdi gerçek manada beksiz oynarız.
3-5-1-1 berkan- toreira-sara ile oynarız önlerinde de mertens-osimhen bu olur ancak uzun vadede olmaz çünkü icardi döndüğünde bu ikili oynadığında bunlarla ilişki kuracak adam lazım olacak.

Birde kanatlar git gel yapacak bir sakatlandıklarında yürüyerek oyuna devam ederiz.

2 tana daha oyuncu lazım. Uefayı saldım lig çok uzun maraton, en azından topu orta sahadan ileri taşıyacak bir os bir tane de yaratıcı kanat gelmek zorunda.

Maraton uzun lig ztk Avrupa vs derken en dandik takımın bile kanatta en az 4 rotasyonu olması lazım

Barış;Ziyech,Yunus niteliği geçtim nicelik olarak bile eksiğiz en az 1 hamle gelmesi lazım oraya

Ziyech te giderse 2 hamle gerekiyor ki son 24 saat kala bu mümkün değil o yüzden Ziyech kalmalı ve sol tarafa en az 1 hamle yapmalıyız sapıttık iyice yunus ile mi çıkacağız maçlara

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kötürüm mötürüm birilerini almaları lazım artık, en azından devre arasına kadar idare edecek rotasyon bulunmalı takımda.

Su rodop burhancan yakup cinar bunlari kaynak diye paylasmayin midem bulandi sirf etkilesim icin sagdan soldan duyduklarini yaziyorlar yabanci oyuncu gelecekse haber yurtdisindan gelecek

Halilde 2 kuruş beyin olsa kendini kanat olarak evirir kadife gibi ayakları var topu zamanında ayağından çıkarıp terse pas verdiğinde kafadan 5 maç çözer.
Biraz vizyon olacak insanda. Çizgi üzerinde iki bilek hareketiyle 2 kişiyi oyundan düşürüp dikine koşacaksın bal gibi 3 kişi sana basacak ceza yayı üzerine topu salacaksın. Yapacağı şey futbolun en basit kuralı bak.

Bence hoca'yı bilerek gönderdiler italya'ya işler olumlu gitmezse kaçıp kendini kurtarsın diye, transfer gelmezse hoca da gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt