Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlara verseler de doğru çıkmıyor ki hermoso romaya imza attığı dakikalar bize yönetim kanadından gelen 1 olumsuzluk olmadığı vs. diyolardı
Yani oyle ama orada herkese Hermoso geliyor demisler sonra tabi ki dilleri yandi. Bir daha bu kadar kisa sure kalmisken muhabirlere isim vermezler diye dusunuyorum.

Ocakta avrupa listesine adam yazilabiliyorsa
Acele etmenin manasi yok zaten 8 mac ocaga kadar anca oynanir RFS Elfsborgu yenmiyorsak kapatalim klubu

Ndombele gibi transfer yapilip aceleye gelecekse yapmasinlar mevcut kadro UEL de ikinci tura zaten cikar bekleyip adam gibi topcu alsinlar
Abi siz iyimisiniz son dk Kerem satılıyor Tete Zaha gidiyor Ocak da gerçekten yerini doldurabilecegini sanıyormusunuz ocaga kadar şampiyonluktan koparsak bunun hesabini kim verecek?Young boys gibi takıma elendik biz kan kaybediyoruz

Kanat falan alamayacaklar bence. Tepki gelirse de "ulan size Osimhen'i getirdik nankör herifler" tarzı bir çıkış yapabilirler.

Bir gargara aldım 20 dakikadır ağzımın iç tarafındaki hücreleri hissetmiyorum.
Asit mi verdiniz naptınız olm.

2. Bölgeyi alaman panzerine çevirecek adam gelsin kanat işini kiralık hızlı bir adamla çözeriz

Abi siz iyimisiniz son dk Kerem satılıyor Tete Zaha gidiyor Ocak da gerçekten yerini doldurabilecegini sanıyormusunuz ocaga kadar şampiyonluktan koparsak bunun hesabini kim verecek?Young boys gibi takıma elendik biz kan kaybediyoruz
Ocaga kadar demiyor 13. ne kadar alinacak avrupa listesi icin ocak beklenecek diyor sakin ol

Serhan Türk " Hakim Ziyech takımda kalıyor"
Bu durumda sadece ortasaha alınacak gibi görünüyor. Tek transfer yapılacak. Kanatlar Allaha emanet.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Niye. Sergio ve cicaldau çıkınca 12 yabancı kalıyor dedi haluk. 2 transfer yapılabilir yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt