Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler harbiden 3-5-2ye doneceksek zaten dogrusu elimizdeki kanat forvetlerden cikmak ve yerine kanat forvet almamak. baris zaten kanat bek oynamaya yatkin tek adam ve kaliyor

Hani UEFA yı alıyorduk, 300 milyon yuroluk kadro alamayacakmı şimdi uefayı.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
100m euroluk adam orta sahaya da yardım eder defansa da uefa bizde relax :) işin şakası bu adam transfer olmayacaksa bosuna gelmis oldu bize

Kanat falan alamayacaklar bence. Tepki gelirse de "ulan size Osimhen'i getirdik nankör herifler" tarzı bir çıkış yapabilirler.
Dün gece havaalanında Hatip'e etrafını saran taraftarlar sormuşlar, daha ne transferi heheh diye sırıtarak cevap vermiş. O moda girdiler bile.

Rabiot gelmez

Mckennie Avrupa listesine yazıldığı an gelmez demiştim

Fabian Ruiz’i salsalar maliyetini karşılamazsın

Bariz ortada kaldık işte menajer önerilerine bakacaklar

Kerem’i gönderip Osimhen’i almakla çok bir şey değişeceğini sanmıyorum, Messi’yi almıyoruz tek başına her şeyi değiştirme ihtimali yok.

Hermoso üstüne iyi bir orta sah/kanatla çok farklı olurdu işler ama bu kadrodan bir halt olmaz

Jelert, Sara, Jacobs’a 40 m euro bonservis verilmesinde pay sahibi olan herkes kovulmalı kulüpten

Niye herkes son bir saat, Kilit vs diyor? Forum başlığında'da yazdığı gibi yarın Son Gün Avrupa liste bildirimi için?
Dün yazdığım bilgi direkt uefa sitesinden başlıkta yazan doğru

IMG_6853.webp

Yarin sabahtan itibaren yangin başlar. Listeye alinmayan iyi topculari kovalamak lazim

Bir adammi degistirecek tum savunmayi sorun oyuncularin hepsinin formsuz olmasi

Adsye acik veriyorsak korkuyorsan zaten RFS de yener seni hic gitme avrupaya
Ben de ondan bahsediyorum orta saha ve kanat transferini ocağa bırakırsan hem ligde hen avrupa da elenmiş olursun. 100m euroluk adami da 2. 3. Olmak için oynatmış olursun

Avrupa listesine başka adam eklemeyeceksen, maskeliyi neden aldık... Olmaz böyle bir şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt