Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluklar rabiot Madrid diyor, önemli bir fırsat transferi kovalıyor dediler, yönetim ciddi ciddi yoksa fabian ruizi mi kovalıyor acaba, ama rabiot Madrid işi tam kolpa bence dışarıda hiçbir haber yok, Madrid istese çoktan alırdı, sanki yönetim bilgi sızdırmamak için yalandan Madrid kolpası sıkıyor gibi geldi bana, hedef rabiot bence
Rabiot buraya gelecek taraftar baskısı olmasın diye yalanlıyorlar

Fabatik fbli EmreBol "Keremin gidişiyle gsaray çok büyük güç kaybetti ne kaybettiklerini 8.haftada falan anlarlar" hem burdakiler hemde fb ve bjkliler baya seviniyorsa biri yanlış demektir.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence ilk planda 4312 baklava oynayacağız .

......................Muslera.....................
Barış...Sanchez...Nelsson...Jakobs
......................Torreira ....................
..............Sara..........Demirbay.........
.....................Mertens...................
............Batman......Osimhen..........
Saçmalık olur

Yönetimin önden gördüğü bu araç 300 km hıza çıkar ama arkaya geçseler 300 km hızda araç götünü başını dağıtır.
GWkGaNyWYAA6SSJ

Fabatik fbli EmreBol "Keremin gidişiyle gsaray çok büyük güç kaybetti ne kaybettiklerini 8.haftada falan anlarlar" hem burdakiler hemde fb ve bjkliler baya seviniyorsa biri yanlış demektir.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne sevinecek
Arka plakasi hala yaniyor

Orta saha idare eder de kanatlar ve sol stoper acınası durumda şu an. Bu dandik avrupa ligi grubundan sırf bu eksikler yüzünden ilk 8e giremezsek hesabını veremezler

İyi de ben lig için mi oshimeni aldim onu çözemedim. Bu kadro avrupa da iş yapmaz. Sampiyonluk primi 10m euro var mı?
Bende diyorumki gecen sene takim tamdi sparta praga elendik avrupada basari bizim takimlar icin hayal varsin bu senede hayal olsun

Gidip oliviera ndombele alip ocakta cikarmaya calismak daha zararli

Jelert girdi Sara belli degil Jakobs kapali kutu

bilindik adam alsinlar avrupada oynamasin

4-4-2 oynayacaksak merkez özelligi olan,ice kat eden gerektiginde orta saha’ya da yardim eden alan daraltmalari dogru yapan bir kanat oyuncusu gerekiyor mckennie mesela

3-5-2 icin ise orta saha ve stoper eksigimiz var

Kerem gitti Osimhen geldi takim iyice corba oldu

Osimhen transferinin faydali olmasi icin farkli transferlerde gerekiyor

24 saat içinde başka adam eklemeyeceklerse maskeli yatsın zaten, hiç olmazsa yönetimi yeriz bu sayede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt