Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.387
- 30.214
- 1.988
Yusuf'un içinden canavar çıkmasını bekleyeceğiz galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam McKennie teknik olarak çok zayıf oyuncu. Orta sahaya güçlü birini alır Sara'yı sağda kullanırım tam tarif ettiğin rolde değerlendiririm. O role koyunca oyun içinde çok rahat 4-4-2'den 3-5-2'ye dönebiliyorsun. Hücumda çoğalma şansın artıyor.4-4-2 oynayacaksak merkez özelligi olan,ice kat eden gerektiginde orta saha’ya da yardim eden alan daraltmalari dogru yapan bir kanat oyuncusu gerekiyor mckennie mesela
3-5-2 icin ise orta saha ve stoper eksigimiz var
Kerem gitti Osimhen geldi takim iyice corba oldu
Osimhen transferinin faydali olmasi icin farkli transferlerde gerekiyor
Belki kadro olarak daha güçlü değiliz ben öyle düşünmüyorum ama en azından 1 ay önceki kadro ve sistemle sezonu geçirmeye karar versek sonu kötü bitecekti en azından bunu değiştirme imkanı ortaya çıktıan itibariyle 1 ay öncesinden daha güçlü değiliz
Kompleksli ve kibirli camiaBen Fener'in Rabiot'u alabilmek için her şeyi yaptığını düşünüyorum nedense. 19 milyon maaş bile verebilirler o kibirde insanlar çünkü.
Eee ne bu yangin kiyamet adamlar dogru yapiyor ilk 8 zaten cok zor turu gec ocakta yeni adamlarini yaz belkide daha iyiDogru renktas. İlk 8 2 tur atliyor. 9-24 arası playoff. 9. Olan 24. Olan ile oynuyor gibi soldan 1 arttırıp sağdan 1 azaltip eslestirebilirsin
İlk 8 direkt son 16 ya kalıyor. 9 _24 arası play off oynuyor kazanan ilk 8 e rakip. 24 sonrası çikolatalı gofret alıyorBu guruptan nasil cikiliyor ? 36 takimin 12 si gidip 24 u kalmiyor mu ?
yani 3 galibiyet bile alsan yetiyor
24 takimla ocakta anca baslarsin yeni adamlarinida yazarsin boyle degilse dogrusunu yazin ben bilmiyorum
TwitterdaNereden okudun.
8 den sonraki 16 ya kadar ile sonraki 24 e kadar eslesiyor . Play offBu guruptan nasil cikiliyor ? 36 takimin 12 si gidip 24 u kalmiyor mu ?
yani 3 galibiyet bile alsan yetiyor
24 takimla ocakta anca baslarsin yeni adamlarinida yazarsin boyle degilse dogrusunu yazin ben bilmiyorum
Bu saçma sisteme, git gele, başı kesik tavuk gibi koşmaya kondisyon mu dayanır ve evet temposuz 3-5 oyuncu da olunca rezil olduk son zamanlardaYaa şu taktik işiinden çıkın arkadaş.. isviçre sonuncusu evire çevire yendi bizi sağdan atıp soldan 50 mt fark attı adamlar kondisyonu bi düzeltelim koşacak 2-3 adam almazsak ilk 3 e giremeyiz ..