Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3'lü oynayacak isek

Barış-Jakobs-Jelert dışında üçlü kanat beki olabilecek oyuncu yok.

E temel olarak üçü yeter zaten. İkisi iki kanatta oynayabiliyor çünkü. Ek olarak da gayet acil durumda başvurabileceğin Berkan ve Ali Turap var. Berkan sol bekte bile oynattığımıza göre orada hayli hayli idare eder çok ekstra maç değilse. Ali Turap için de ofansif diyorlar ve yazın turnuvada ofansif olarak iyiydi, üçlüde sırıtmama ihtimali yüksek eğer iyi çalışıp kendini hazır tutuyorsa. Belki Okan Hoca şimdiden demiştir bile sana şans gelebilir bu sene ona göre diye...

Gerçi galiba McKennie gelmeyecek diyorlar ama gelirse o da oynayabiliyor, belki transferlerden ana mevkisi orası olmasa da oynayabilecek birileri de olacaktır.

IMG_3766.webp

Kim olabilir?

Vallaha o zaman çok konuşuldu, Oliveira ile anlaşan Cenk Ergün'müş, sonra Erden Timur sazı eline almış diye, ki o dönem öyle bir görev değişimi olduğu zaten biliniyor. Cenk Ergün'ün transferden el çektirildiği falan... Eğer Bardakçı'dan sonra geldiyse belki onunla da Cenk Ergün anlaşmıştır veya başka yönetici...
Burada daha öncede konuşuldu Erden Timur aldığı bir çok defa söylendi. Hatta bir arkadaş Erden Timur'un açıklamalarını da paylaşmıştı bununla ilgili.

Sergio transferinde görüşmeleri başlatan da bitirme noktasına getiren de Cenk Ergün, diğer tüm iddialar yalan. Ne ET imiş, utanmadan her şeyin sorumlusu yapıldı, oradaki tek hatası bu transferi durdurmamak olmuştur. Fenerbahçe de ilgileniyordu biz bitirince vazgeçtiler.

Verilen sözleşme de Porto’daki sözleşmesinin süre dahil aynısı, ilk sene yollar ayrılmalıydı esas hata orada yapıldı.

Italyadan kimse gelmiyorsa şimdi bu okan buruk napiyor orda ? Osimheni almaya giderken beni de mi atin dedi yönetime ne yaptı acaba

Ciddi ilerleme olmamış bugün kimse ile. Yarın menajer önerisi ile artık alabilirlerse öyle alabilecekler, tersi durumda transferi kapattık açıklaması da gelebilir, hazırlıklı olmak lazım.

Rabyo daha hala nasil bosta hayret ediyorum, anasi ne yapmaya calisiyor

3-5-2 yapacak abi işte belli o yüzden stoper kovaliyorlar paso

kanat yok böyle zaten lige girilmez okan da biliyor 3-5-2'yi koymus kafaya
3-5-2 oynamasi cok zor bir sistemdir gerideki 3 kisi topla cok iyi hayvani vasiflari olmasi lazim ,, orta sahanin sag ve sol cizgiye yakin iki kanat adaminin top rakipte iken hem deli gibi defans yapabilmesi top bize gecince de ayni zamanda da topla cok iyi olup calim atip kanat vasiflarini tasimasi hizli olmasi lazim. ..sen abdulkerimi 3 lu defansa koyarsan seni follos ederler :) keza osimhen i insallah kanat olarak falan dusunmuyordur sayin buruk ,, cok buyuk hata yapmis olur. bide okan buruk daha once 3-5-2 herhangibir takiminda oynatti mi ben bilmiyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt