Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper gelmezse 3lü işi yaş, şöyle aksak bi düzende oynarız heralde. Kostic gelirse Barış Jelert’in yerinde as olur, ortasaha gelirse KDB’yle rotasyona girer falan.

IMG_5331.webp

Sergio transferinde görüşmeleri başlatan da bitirme noktasına getiren de Cenk Ergün, diğer tüm iddialar yalan. Ne ET imiş, utanmadan her şeyin sorumlusu yapıldı, oradaki tek hatası bu transferi durdurmamak olmuştur. Fenerbahçe de ilgileniyordu biz bitirince vazgeçtiler.

Verilen sözleşme de Porto’daki sözleşmesinin süre dahil aynısı, ilk sene yollar ayrılmalıydı esas hata orada yapıldı.
Nasıl yalan? Erden Timur'un açıklamaları vardı. Oliviera transferinden çok önce el çektirilmişti Cenk Ergün.

Burada daha öncede konuşuldu Erden Timur aldığı bir çok defa söylendi. Hatta bir arkadaş Erden Timur'un açıklamalarını da paylaşmıştı bununla ilgili.

Öyle dendiyse öyledir belki, ben o muhabbete denk gelmemişim ama bu yaz görmedim ama geçen yaz transferleri konuşurken, Oliveira gider mi falan diye konuşurken forumda hayli yaygın konsensus Cenk Ergün transferi olduğuydu, kimse de öyle değil demiyordu. Biri kanıt sunduysa ben görmedim.

Garip olan o ilk sene yazın "GS'de kriz; Erden Timur ile Cenk Ergün anlaşamıyor, Cenk Ergün transferden el çektirildi" haberleri çıktığında Oliveira'yı zaten almıştık. Onu net hatırlıyorum hafızam beni ciddi şekilde yanıltmıyorsa. Bu mantıkla Cenk Ergün'ün aldığı doğru gibi duruyordu sanki ama dediğim gibi başka kanıt, açıklama falan varsa bir şey diyemem.

Mevkiye adam almadan o mevkiyi tamamen boşalttı adamlar
Bu olan bitenin adı beceriksizlik
Başka bir şey değil

şu anda yöneticiler herkese ilgi kağıdı.. kendileri bile ne yaptıklarının farkında değil.. tutturulmuş bir fırsat transferi.. red yiye yiye birini denk getirebilir miyiz.. ndombele vari işler çıkacak muhtemelen..

Eyvah son gün elimize verecekler maalesef.
Veronica acı bize, yönetim ikna edemiyorsa numarasını versin 5 dakikada 50 bin mesajı görünce bunların her birini 500 euro çarpsam köşeyi döneriz diye eli ayağına dolanır beleşe rabiot sahibi oluruz.

Nasıl yalan? Erden Timur'un açıklamaları vardı. Oliviera transferinden çok önce el çektirilmişti Cenk Ergün.
Sergio ve seferovic transferlerinde sorumlu Cenk Ergün sonra devreye giriyor erden timur. Hatta sözleşmelerden sonra sen napiyorsun diye kenara çekiyorlar. O dönem de sadece inşaat işleri erden timurdaydi.

Cenk’in el çektirildiği dönem temmuz sonu, sadece yerli transferlere yönlendirildi, Grillitsch sürecinde dahi görüşenlerden biriydi, Avusturya kampından sonra yapı değişti.

Açıklama dediğin de aynı sözleşmeye getirilmesi, müdahale edip bozabilirdi işi, yapmadı. İlk görüşen de bitme noktasına getiren de Cenk.

Taraftarın gazını almak için final oynayacağız dedikleri Avrupa ligi listesini vermeden önce 3 tane kanat satıp yerine bir tane adam bile almamak anca bu yönetime yakışırdı

Hiç kimseyle anlaşamayıp habire kadroyu eksiltiyorlar hay ben sizin yapacağınız işe

Yav arkadas hep söylüyorum onyekuruyu bari alın gelin bu nasıl kadro planlaması yaa. Her bölge de açık var forvet hariç. Kim gol attıracak bu forvetlere

Takımlarında CL listesine alımayanlara bi bakmak lazım. An itibariyle CL listeleri verilmiş olması gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt