Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten öyle olacak. Bekler tempolu diye yazılıyor ama pas konusunda büyük sorunlar. Kanat bek dediğin Angelino gibi olur, Kostic olur misal hala defans yardımı yapabiliyorsa güncel halinde.
Apo berbat halde. Oyun kurulumunda Hermoso gibi stoper şarttı bu sistemde.

Angelino 3'lü defans oynasak uçacak mıydı yani ? Hiç öyle bir izlenim vermiyordu.

Okan ile hedef25’ten fazlasını düşünmeye gerek yok. Okan Avrupa’da başarı elde edemez. 25’i alalım yeter. Ben şampiyonluk gitti gözüyle bakıyordum ama Osimhen ile pekala ligi zorlayabiliriz. Zaten Osimhen ile ligi zorlayamayan bir hoca artık bizde çok fazla kalamaz. Okan ya şampiyonluğun en güçlü adayı olur, ya gider. Olası bir kopuşta o yangın Okan’ı yakar kül eder.

Yarın Sabah bizim için Deadline Day başlıyor. Öğlen vaktine kadar uçaklar kalktı kalktı, yoksa bu iş biter.

Are you ready Renkdaslaaarrr??!!!

Angelino 3'lü defans oynasak uçacak mıydı yani ? Hiç öyle bir izlenim vermiyordu.
Oyuncu uçup kaçamaz takım oynamadıkça, hoca oynatamadıkça. Angelino asla çöp bir oyuncu değildi, ligin üstünde bir kaliteye sahip olduğu aşikardı ve kullanamadık. Mundar ettiğimiz değerli isimlerden biriydi. Sözleşme şartı yerine gelmesin diye adamı ligde oynatmadık, gidip CL maçlarında oynattık ki elinden geleni yaptı alınmayacağını bildiği halde.

Geçen sezon oynatmak istediğimiz oyuna göre bu 3-5-2 oyun daha uygun olurdu kendisine.

Okan ile hedef25’ten fazlasını düşünmeye gerek yok. Okan Avrupa’da başarı elde edemez. 25’i alalım yeter. Ben şampiyonluk gitti gözüyle bakıyordum ama Osimhen ile pekala ligi zorlayabiliriz. Zaten Osimhen ile ligi zorlayamayan bir hoca artık bizde çok fazla kalamaz. Okan ya şampiyonluğun en güçlü adayı olur, ya gider. Olası bir kopuşta o yangın Okan’ı yakar kül eder.
Çok kelle gider sadece okan değil. Artık kendine gelmeli 6 tane maç oldu ölüm kalım maçı hep öldük. Bu taraftara yeni bir travma fazla gelir

Bu sessizlik fırtına öncesi gibi şu an Okan hoca ve yönetici İtalya'da ne yaptığını kimse bilmiyor bizim muhabirler zaten ne olacağını bilmiyor dün Osimhen haberi düşünce kendileride kolpa sanmıştır. :asd:

3lü defans dışında bu takım defans falan yapamaz bu orta sahayla. Aslında biz 2li defans oynuyoruz, iki bekte devamlı ileride olduğu için. En azından 3lü defansta hem defansımız daha sağlam olur hem Torreira rahatlar

forumun mihenk taşları banlı

hakan motz
sergen zeren
murat saylak

ve daha niceleri

bi gün sizde banlanabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt