Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca neden bu kadar transferlerin icinde? Acaba siz bir boku beceremediniz gidip ben mi ikna edeyim dedi?

Son çare Kolasinac falan olabilir sol stopere belki... Atalanta ne kadar kullanıyor bilmiyorum gerçi ama...

Okan hoca neden bu kadar transferlerin icinde? Acaba siz bir boku beceremediniz gidip ben mi ikna edeyim dedi?
Hermoso olayından sonra 1'e 1 yürütme kararı almışlardır oyuncuyu bomboş bırakıp nasıl olsa geldi diye takıldılar sonuç Roma'ya imzaladı.

Dün Osimhen'i kıskaca aldık işi bitirdik aynı şekilde gizli operasyon yürüyorsa yarın anlarız muhtemelen hoca bizzat oyuncuya özel olduğunu hissetirmek için oradadır.

Çok kelle gider sadece okan değil. Artık kendine gelmeli 6 tane maç oldu ölüm kalım maçı hep öldük. Bu taraftara yeni bir travma fazla gelir
Maalesef kilit maçları hep kaybettik. Bunu ifb maçında tam olarak idrak ettik aslında. Kopenhag, Prag, İfb maçlarını vererek bende onun notu belli oldu. Aysal’ın deyimiyle “üniversite hocası” değil. 25’i alsın yeter diyorum. Avrupa başka bir olay. Okan’ı aşar o seviye.

Bizim Sara'yı aldığımız fiyat gibi birşey
Vallahi Sara için hala 20m'lik bir hareket göremedim, İngiltere 2.liginden geldi çoğu kişinin takip ettiğini düşünmüyorum, İngiltere piyasası biraz pahalı ama Tete ve Zaha'dan daha iyi iş çıkarıyor maç içinde orası kesin.

Beyler ben mi büyütüyorum yoksa dansçı kız olayında subminal mesaj mı var ?

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz aslında yaklaşan sıkıntıyı çok fark etmiyoruz ama Muslera artık gücünü yitiriyor, hadi oynasın oynasın 1 sene daha oynar, sakatlandığı zaman iyileşme süreçleri uzayacak, refleksler iyice düşecek zaten çoğu zaman tecrübesi ile ilerliyor. Önümüzdeki sene transfer dönemi başlamadan acilen bir kaleci transferini belirlemeleri lazım hatta alternatifleri ile beraber. Inaki Pena'nın olması iyi olur diye düşünüyorum bu konuda. Ülkeyi,ligi,takımı ve kültürü biliyor, oynadığı dönemde performansı da hiç fena değildi baya iyiydi hatta.

Beyler ben mi büyütüyorum yoksa dansçı kız olayında subminal mesaj mı var ?

SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dansçı kız paylaşmasa kimse huylanmayacaktı belkide Osimhen videosunda fark edilecek ya da direk gönderme yapılacaktı çünkü Jacobs videosunda direk Osimhen'in paylaştığı şarkı hedef alınmıştı.

Horoz tüyü + Fransa bayrağı bana çokta bilinçsizce yapılmış gelmiyor altı dolu mu boş mu yarına kadar öğrenmiş oluruz.

uykum yok ama yeter forumu sabote ettigim. bagislayin saçmaladıysam. çok içmiştim. gardi, bir umudum sende anlıyor musun? nkfvas. iyi geceler renktaslar.

Vallahi Sara için hala 20m'lik bir hareket göremedim, İngiltere 2.liginden geldi çoğu kişinin takip ettiğini düşünmüyorum, İngiltere piyasası biraz pahalı ama Tete ve Zaha'dan daha iyi iş çıkarıyor maç içinde orası kesin.
En azından kalitesi umut veriyor , bakalım dahada iyi olur umarım

Arsenal Calafiori'nin de gelişine rağmen Kwior'u kiralamayı düşünmez mi? Saliba, Gabriel, Timber, Calafiori var şu an...

Geçen sene Kwior'u nerdeyse sadece sol bekte kullanmışlar. O iş için de artık Calafiori'yi kullanacaklar gibi geliyor bana.

Yalnız şöyle bir bakınca kadro 3'lü oynamak istiyorum diye zaten bağırıyor şu mevkiler için herhalde kimsenin bir soru işareti olmaz.

Muslera
Sanchez - Nelsson - xxx
Barış - Sara - Torreira - xxx - xxx
Osimhen - Icardi​

Dansçı kız paylaşmasa kimse huylanmayacaktı belkide Osimhen videosunda fark edilecek ya da direk gönderme yapılacaktı çünkü Jacobs videosunda direk Osimhen'in paylaştığı şarkı hedef alınmıştı.

Horoz tüyü + Fransa bayrağı bana çokta bilinçsizce yapılmış gelmiyor altı dolu mu boş mu yarına kadar öğrenmiş oluruz.

Videoyu görmek lazım. Tema ne? Sadece bir dansçıda mı var? Veya tüm dansçılarda var ve aynı renk mi? Ne kadar ön planda? O renk seçimi için başka bir gerekçe olabilir mi dansın tarzından, şarkıdan vs dolayı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt