Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.746
- 13.734
- 1.498
Dedim imkansız diye Marsilya alamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İmkan yok. Newcastle’ın elinde adam yok çünkü. Ellerindeki en iyi 3 topçudan birini vermezler. Kovacic, tonali gibi isimler tamamen hayal ürünü, hadi kadro dışı olsalar neyse ama takımlarının önemli parçalarıİnceden bir Sandro Tonali dedikosu var 1 yıllık kiralık.
Bende öyle düşünüyorum net şekilde 1 adet kanat oyuncusuna ihtiyacımız var yani para mı basıyorlar , kiralıyorlar mı tutacak adam getirmeleri lazım işlemiyor çünkü. Barış da maalesef yani tamam güçlü çok iyi oyuncu en beğendiklerimden takımda ama son pas konusunda veya son dokunuşta çok iyi olduğunu söylemeyiz, zaten son dokunuşları iyi olsa Barış için çok farklı şeyler konuşuyor olurduk ki muhtemelen seneye konuşuruz ManU vb bir takımda izlerken. Bize harbi iyi bir kanat oyuncusu lazım topu ileri taşıyacak, müthiş hızlı olmasına gerek yok ama mümkünse atletik yapıda , topu iyi kullanabilen en azından forvete orta açabilen, (prezentabl haha iş ilanı gibi oldu) bir kanat lazım. ortasaha ya Lucas'ın şut yeteneksizliğini kapatacak, dönen topları iyi değerlendirebilecek Lucas kadar temaslı olabilecek biri lazım.Net bir ortasaha ve kanat alınırsa , yazdıklarının hiçbiri hayal değil
Artık sistem 3'lü defans üzerine yürüyor fakat kanat-bek diye bir olay var o bizde yok işte![]()
İşte yine kanatlarının sürekli geriye gelip defansa da yardım edebilmesi lazım zor yani Barış tamam güçlü atletik vs de onunla da olmaz.Sağ ve sol stoperlerin kenardan bindirip orta yapabiliyorsa oyna. Yapamıyorsa şampiyonluk isteyen bir takım için aşırı defansif ve üretkenlikten uzak kalıyor.
Napoli sayfası Rabiotla ilgilendiğimizi yazmış.Büyük ihtimalle Rabiot'u da aldık biz yav
@Murat Durmaz a arkadaş geliyor.İnceden bir Sandro Tonali dedikosu var 1 yıllık kiralık.
4-4-2 oynayacak kenar orta sahalarımız yok ve ortaya ikinci bir Torreira lazım. Sara veya KDB bu sistemde Torreiranın partneri olamaz. Hatta Torreira bile bu sistemin orta sahasında oynayamaz.Forumda bir üçlü stoper tutkusu var neden anlamıyorum. Üçlüye geçtikten sonra ağlayan da çok olacak.
Biz aslında yaklaşan sıkıntıyı çok fark etmiyoruz ama Muslera artık gücünü yitiriyor, hadi oynasın oynasın 1 sene daha oynar, sakatlandığı zaman iyileşme süreçleri uzayacak, refleksler iyice düşecek zaten çoğu zaman tecrübesi ile ilerliyor. Önümüzdeki sene transfer dönemi başlamadan acilen bir kaleci transferini belirlemeleri lazım hatta alternatifleri ile beraber. Inaki Pena'nın olması iyi olur diye düşünüyorum bu konuda. Ülkeyi,ligi,takımı ve kültürü biliyor, oynadığı dönemde performansı da hiç fena değildi baya iyiydi hatta.
Chevalier harika olur. Tzolakis de olur. Hatta şu yb nin sonradan giren kalecisi de olur. Haaa atı zigi var onu unuttumpena dışında:
-chevalier
-hermansen
-petroviç
-trafford
-patterson
-restes
-tzolakis
-svilar
-bento
-caprile
alabileceğimiz herifler. hepsi muslera'dan ii şu an, en büyüğü 26
Chevalier harika olur. Tzolakis de olur. Hatta şu yb nin sonradan giren kalecisi de olur. Haaa atı zigi var onu unuttum![]()
Chevalier harika olur. Tzolakis de olur. Hatta şu yb nin sonradan giren kalecisi de olur. Haaa atı zigi var onu unuttum![]()
Şovalyenin ayakları çok iyi. Çoktan ederson sonrası için city göz koymuştur.Chevalier harika olur. Tzolakis de olur. Hatta şu yb nin sonradan giren kalecisi de olur. Haaa atı zigi var onu unuttum![]()