Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnceden bir Sandro Tonali dedikosu var 1 yıllık kiralık.
İmkan yok. Newcastle’ın elinde adam yok çünkü. Ellerindeki en iyi 3 topçudan birini vermezler. Kovacic, tonali gibi isimler tamamen hayal ürünü, hadi kadro dışı olsalar neyse ama takımlarının önemli parçaları

Net bir ortasaha ve kanat alınırsa , yazdıklarının hiçbiri hayal değil
Bende öyle düşünüyorum net şekilde 1 adet kanat oyuncusuna ihtiyacımız var yani para mı basıyorlar , kiralıyorlar mı tutacak adam getirmeleri lazım işlemiyor çünkü. Barış da maalesef yani tamam güçlü çok iyi oyuncu en beğendiklerimden takımda ama son pas konusunda veya son dokunuşta çok iyi olduğunu söylemeyiz, zaten son dokunuşları iyi olsa Barış için çok farklı şeyler konuşuyor olurduk ki muhtemelen seneye konuşuruz ManU vb bir takımda izlerken. Bize harbi iyi bir kanat oyuncusu lazım topu ileri taşıyacak, müthiş hızlı olmasına gerek yok ama mümkünse atletik yapıda , topu iyi kullanabilen en azından forvete orta açabilen, (prezentabl haha iş ilanı gibi oldu) bir kanat lazım. ortasaha ya Lucas'ın şut yeteneksizliğini kapatacak, dönen topları iyi değerlendirebilecek Lucas kadar temaslı olabilecek biri lazım.

Sağ ve sol stoperlerin kenardan bindirip orta yapabiliyorsa oyna. Yapamıyorsa şampiyonluk isteyen bir takım için aşırı defansif ve üretkenlikten uzak kalıyor.
İşte yine kanatlarının sürekli geriye gelip defansa da yardım edebilmesi lazım zor yani Barış tamam güçlü atletik vs de onunla da olmaz.

Mancini Eboue ve Telles ile denemişti ve yani 3-5-2'yi en iyi oynatadan hocalardan biri başarı gelemedi maalesef yetersiz kadrodan.

Ben bizim kadronun 3-5-2 için yeterli olduğunu sanmıyorum. Shancez ayağına hakim Nelson ve Apo bilemiyorum. Ayrıca Lucas yanına benzer profilde ayağı iyi olan bir ortasaha da lazım. Gelecek kanat oyuncusunu da ona göre seçmek lazım vs vs.

edit: he belki yeterlidir çıkarlar çatır çatır oynarlar g.t olurum bundan çokta memnun olurum :) başarı gelsinde.

Yav gece gece totem yapayım, ister misiniz şimdi Garnacho ile Erik Ten Hag kavga etsin, Garnacho anasına sövmüş falan, kadro dışı kalıyor ve biz alıyoruz vuhahahhahaha. Osimhen'de oldu benzer senaryo keşke olsa haha neyse uykum geldi hadi iyi geceler.

Forumda bir üçlü stoper tutkusu var neden anlamıyorum. Üçlüye geçtikten sonra ağlayan da çok olacak.
4-4-2 oynayacak kenar orta sahalarımız yok ve ortaya ikinci bir Torreira lazım. Sara veya KDB bu sistemde Torreiranın partneri olamaz. Hatta Torreira bile bu sistemin orta sahasında oynayamaz.

4-3-1-2 diamond için ortasahada 3 tane deli gibi sağ sola koşan ve pas yapabilen ortasahının olması lazım. Bizde yok. Torreira heryere koşmasına rağmen pek pasor değil.

İcardi ve Osimhen çift forvet oynayacağı kesin olduğu için ne 4-2-3-1 ne 4-3-3 olur.

Biz aslında yaklaşan sıkıntıyı çok fark etmiyoruz ama Muslera artık gücünü yitiriyor, hadi oynasın oynasın 1 sene daha oynar, sakatlandığı zaman iyileşme süreçleri uzayacak, refleksler iyice düşecek zaten çoğu zaman tecrübesi ile ilerliyor. Önümüzdeki sene transfer dönemi başlamadan acilen bir kaleci transferini belirlemeleri lazım hatta alternatifleri ile beraber. Inaki Pena'nın olması iyi olur diye düşünüyorum bu konuda. Ülkeyi,ligi,takımı ve kültürü biliyor, oynadığı dönemde performansı da hiç fena değildi baya iyiydi hatta.

pena dışında:

-chevalier
-hermansen
-petroviç
-trafford
-patterson
-restes
-tzolakis
-svilar
-bento
-caprile

alabileceğimiz herifler. hepsi muslera'dan ii şu an, en büyüğü 26

pena dışında:

-chevalier
-hermansen
-petroviç
-trafford
-patterson
-restes
-tzolakis
-svilar
-bento
-caprile

alabileceğimiz herifler. hepsi muslera'dan ii şu an, en büyüğü 26
Chevalier harika olur. Tzolakis de olur. Hatta şu yb nin sonradan giren kalecisi de olur. Haaa atı zigi var onu unuttum 😅

Saat beş buçuk ve orta saha, kanat transferi hakkında en ufak bir kesin anlaşma yok. Osimhen ile gökyüzü mavisini gördük. Öğlene kadar bir gelişme olmazsa akşam da sıçtın mavisini göreceğiz sanırım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt