- 27 Haziran 2009
- 7.457
- 2.387
- 2.418
Yarın birde Arda Güler'i kiralıyormuşuz bonus olarak son dakika ohahafsjhgavfjas Kadıköyü yakarlarYarın show hazırlığı var demekki
Toplu kap , imza töreni falan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın birde Arda Güler'i kiralıyormuşuz bonus olarak son dakika ohahafsjhgavfjas Kadıköyü yakarlarYarın show hazırlığı var demekki
Toplu kap , imza töreni falan
Madde koydurmustur şu kurnazlarıYarın birde Arda Güler'i kiralıyormuşuz bonus olarak son dakika ohahafsjhgavfjas Kadıköyü yakarlar
Hermoso olayından sonra 1'e 1 yürütme kararı almışlardır oyuncuyu bomboş bırakıp nasıl olsa geldi diye takıldılar sonuç Roma'ya imzaladı.Okan hoca neden bu kadar transferlerin icinde? Acaba siz bir boku beceremediniz gidip ben mi ikna edeyim dedi?
Maalesef kilit maçları hep kaybettik. Bunu ifb maçında tam olarak idrak ettik aslında. Kopenhag, Prag, İfb maçlarını vererek bende onun notu belli oldu. Aysal’ın deyimiyle “üniversite hocası” değil. 25’i alsın yeter diyorum. Avrupa başka bir olay. Okan’ı aşar o seviye.Çok kelle gider sadece okan değil. Artık kendine gelmeli 6 tane maç oldu ölüm kalım maçı hep öldük. Bu taraftara yeni bir travma fazla gelir
Kesin vardır. Yalnız günümüz Türk futbolcuların transfer fiyatlarına bakınca, Real harbi bedavaya kapatmış Arda'yı.Madde koydurmustur şu kurnazları
Bizim Sara'yı aldığımız fiyat gibi birşeyKesin vardır. Yalnız günümüz Türk futbolcuların transfer fiyatlarına bakınca, Real harbi bedavaya kapatmış Arda'yı.
Vardıki.30m euro cl+40m transfer yaptık 1 ayda.5 m euroda koyup osimhen 10 sene burada kalırdı.Acilen sezon sonu 75 milyon Euro lazım.
Vallahi Sara için hala 20m'lik bir hareket göremedim, İngiltere 2.liginden geldi çoğu kişinin takip ettiğini düşünmüyorum, İngiltere piyasası biraz pahalı ama Tete ve Zaha'dan daha iyi iş çıkarıyor maç içinde orası kesin.Bizim Sara'yı aldığımız fiyat gibi birşey
Dansçı kız paylaşmasa kimse huylanmayacaktı belkide Osimhen videosunda fark edilecek ya da direk gönderme yapılacaktı çünkü Jacobs videosunda direk Osimhen'in paylaştığı şarkı hedef alınmıştı.Beyler ben mi büyütüyorum yoksa dansçı kız olayında subminal mesaj mı var ?
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En azından kalitesi umut veriyor , bakalım dahada iyi olur umarımVallahi Sara için hala 20m'lik bir hareket göremedim, İngiltere 2.liginden geldi çoğu kişinin takip ettiğini düşünmüyorum, İngiltere piyasası biraz pahalı ama Tete ve Zaha'dan daha iyi iş çıkarıyor maç içinde orası kesin.
Dansçı kız paylaşmasa kimse huylanmayacaktı belkide Osimhen videosunda fark edilecek ya da direk gönderme yapılacaktı çünkü Jacobs videosunda direk Osimhen'in paylaştığı şarkı hedef alınmıştı.
Horoz tüyü + Fransa bayrağı bana çokta bilinçsizce yapılmış gelmiyor altı dolu mu boş mu yarına kadar öğrenmiş oluruz.