Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.166
- 20.336
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ocak maddesi ekletmeden imzalamaz demiş en sonBuchi laba yı takip edin bundan sonraki süreçte Osimhen ile ilgili kritik bilgileri bizim muhabirlerden değil kendisinden alacağız muhtemelen
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne ugrasacagim bununla. gir son 50 mesajına bak. hepsi ayni kahverenginin farklı tonları. neyse, engelliyorum.kanat transferiyle ilgili bi postumu daha gösterir misin
senin keyfine göre mi yazıcaz bazı şeyleri. engelle devam et
hadi uza, uğraşsan da bulamazsın zatenne ugrasacagim bununla. gir son 50 mesajına bak. hepsi ayni kahverenginin farklı tonları. neyse, engelliyorum.
Ocak maddesi ekletmeden imzalamaz demiş en son
Ocak'ta giderse biz de para kazanacakmışız sanırım. Bir de Ocak ayında 130 milyon iken serbest kalma maddesi Haziran ayında 80 milyon olacakmış.Ocak maddesi skandal.
Diğer transferler de arazi, Osimhenle bir cacık değişmez.
rdaş forumda herkes jk şampiyon olsun moduna girmişti en çok zoruma giden buydu şimdi görelim bakalım kim şampiyon oluyorKuşlardaki psikolojik yıkımı tahmin edemiyorum,
Galatasaray bu sene yok, oh rahatız derken gidip dünyanın en iyi 5 santraforundan birini son gün indirip heveslerini kursağında bırakmak büyük olay