Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.206
- 76.273
- 4.218
Anasıyla görüşmeler sürüyor olmazsa Mckennie olacak yarına belli olur.Bunlardan Osimhen geldi de
Diğerleri hakkında haberler ne derecede
Rabiot özellikle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anasıyla görüşmeler sürüyor olmazsa Mckennie olacak yarına belli olur.Bunlardan Osimhen geldi de
Diğerleri hakkında haberler ne derecede
Rabiot özellikle
Yaz başı 100 verdiler Napoli satmadı 130 fesih bedeli diye. Ocakta 75 maddesi eklenirse ki ekletecekmiş, direkt çekerler. Gönlünü hoş edecek bir durum yok adamın buraya düşmesi bile mucize.Ekletsin
Bu adam burada başladığı işi yarıda bırakmaz bence, gönlünü hoş edersek sezon sonuna kadar kalabilir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Jhon Arias bitti bitiyor
Haluk Yürekli
2 senedir evliyim 2 şampiyonluk var. Bu sene şampiyonluk sonrasi 100. Yıl forması aldim kendime. Ona da alıyordum istemedi. Neden dedim 5. Yildizli formayi seneye alcam 4 yıldızliyi napayim eskiyecek forma alıyorsun dedi. O gün sadece gülmüştüm.Sen iddialara hep eşinle gir dostum
Yeni tier birimizKolpfredo Pedullayı beğendim
Ama o adam bonservisini odesende sana gelmez madrid psg chelsea filan yaparSara ve jelerti almayip cl kalsaydik osimheni tapusuyla alabiliyorduk la şaka gibi.
Ya 3'lü oynayacağız ya da bilemiyorumarias gelirse nasıl bir kadro olacak yazabilir misiniz