- 25 Ocak 2010
- 53.462
- 39.122
- 3.923
Abi cikan isimler bile 3-5-2’ye yönelik işte. Kanat diye tutturuyor herkes ama hocanın bi planı var belli ki görmek lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mackaine hemen gelsin. Rabiotun anasıyla ugrasamayizinstagramdakş günaydın mesajına bakmanız yeterli mckkennie veya rabiottan biri okey bence renkler lacivert beyaz kırmızı
Galatasaray insta hesabında mi ben göremedim.instagramdakş günaydın mesajına bakmanız yeterli mckkennie veya rabiottan biri okey bence renkler lacivert beyaz kırmızı
3421 var LeverkusenAvrupa’nin sampiyonluga oynayan takimlarindan birkac tane 3–5-2 oynayan yazar misiniz?
Inter var sanirim.
seni salarız üstüne bence iyi strateji - hatta üstüne onlar bize para verebilir o durumda sanki.Mackaine hemen gelsin. Rabiotun anasıyla ugrasamayiz
Amerika bayrağı da o renk Fransa bayrağıda bence ikisinden biri birde siyah giyinmiş olanlar var mckkennie siyahi oda ona vurgu olabilirMackaine hemen gelsin. Rabiotun anasıyla ugrasamayiz
Günaydın postu rtaşGalatasaray insta hesabında mi ben göremedim.
3-5-2 değil ama 3lü defans oynayan City var .Avrupa’nin sampiyonluga oynayan takimlarindan birkac tane 3–5-2 oynayan yazar misiniz?
Inter var sanirim.
Hala stoper ismi çıkıyor hayret
Böyle bir şey yok ki?instagramdakş günaydın mesajına bakmanız yeterli mckkennie veya rabiottan biri okey bence renkler lacivert beyaz kırmızı
Lille reddetti demiyor ki daha önce iki teklif yapılmış başka kulüpler tarafindan bunlardan biri bolognaydi o zaman vermemisler.Lille reddetmiş zaten heyecanlanacak bir durum yok
Milf severimde okadarda degilseni salarız üstüne bence iyi strateji - hatta üstüne onlar bize para verebilir o durumda sanki.