- 22 Kasım 2008
- 11.391
- 7.029
- 2.493
Yalnız barış 3lu oynarsak sağ kanatta manyak bişeye evrilebilir ciddi hayvani bir performans verebilir
Adam onun için yaratılmış gibi bir oyuncu zaten. Tabi oyunu iyi kurgulayıp rahatlatmak gerek biraz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız barış 3lu oynarsak sağ kanatta manyak bişeye evrilebilir ciddi hayvani bir performans verebilir
bana saçma geliyor vakit darlığı varken ama işte bakalım...Jakobs'dan Osimhen müziği mesajı geldi. Görelim tanıtımı bakalım üstad.
Doğru. Herif öyle bi yazmış ki biz ve bologna nın teklifini reddetmişler sandım.O 2 teklifi reddetmişler işte. Bizden önce yani.
Bir kez daha paylaşalım.. Maskeli balo da olur, Fransız da olur, MacKennie de olur.. Görücez..
Jakobs da epey gecikti video, demek ki Osimhen için imiş. Belki vardır yine bir şeyler de, bekleyip görelim bakalımbana saçma geliyor vakit darlığı varken ama işte bakalım...
o yüzden osinin tüm açıklamaları henüz gelmedi daha (pürüz yoktur herif 5 taen aslan falan paylaştı bile )
instagramdakş günaydın mesajına bakmanız yeterli mckkennie veya rabiottan biri okey bence renkler lacivert beyaz kırmızı
kulüp ödüyor ne de olsa - sanki eller cepteFatura gotumzue girer bu ay
Emrecan’a soruyorlardır o da insta’da hatun tararken, he ya güzel karı valla diye cevap veriyordur telefondan kafasını kaldırmadanbizim scout ekibi şarapçıyı bile veto etmiyor ne vetosu kim varsa alın iyi topçu diyip geçiyolar işte gerçi ben ekip olduğundan bile şüpheliyim
3-4-1-23-5-2 dışında başka bir formasyon düsünen kaldı mı hala
Takımda yunus barış ve kalırsa ziyech var kanat olarak
3-5-2 dışında baska alternatif yok stoperde de o yüzden zorluyor okan hoca
3412 olur ama sara önde oynarsa ancak3-4-1-2
Sezon başı yapsaydı o planı. Kadro şampiyon kadro diyordu. Neyse hiç yoktan iyidir ama transferler gelmeliAbi cikan isimler bile 3-5-2’ye yönelik işte. Kanat diye tutturuyor herkes ama hocanın bi planı var belli ki görmek lazim
kanatlarim agriyorgünaydınlar efenim,
ne kadar olabiliyorsak o kadar iyiyiz şükür. sizleri sormalı ?
Mümkünse olmasın zaten. Torreira mackein onlerinde sara veya mertens veya demirbay3412 olur ama sara önde oynarsa ancak
Sarayı torreira ile orta saha ikilisi yapmak büyük hata