- 3 Haziran 2015
- 56.759
- 65.897
- 4.143
Rabiot'da tam barmen havasi yok mu ya 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Keşke başkan olarak gelse de pek niyeti yok sanki. Bari bayern stili futbolun başına gelsin. Hocalıktan emekli olmalı artıkOlmaz hem gardi gibi tuttuğunu koparan adam daha faydalı olur. Fatih hoca gelecekse başkan olarak gelir
Kimin lafıydı hatırlamıyorum ama çok önemli bir TDnin lafı. 3 yıldır bir hocanın dönemi 3 yılı geçerse ya beni değiştirin yada takımın %80nini demiş, çok doğru.Bizim durumumuzda net iyi oldu, bu kadronun bu sene başarılı olma ihtimali yoktu, floryada sürekli kazan kaynayacaktı, ne kadar iyi bir kadro olsa bile 2 yıllık şampiyonluk takımda ciddi bir doymuşluk oluşturuyor, kan değişimi iyi gelecek, papazlaşmaya başlayan oyuncular temizlendi
fmde temmuz dönemi transferi iplemeyince son günlerde büyük takımların futbolcularımın alması sonucu dımdızlak kalmam gibi bir dönemAllah kahretsin , rezalet bir kadroyla dımdızlak kaldık.
Kerem gibi her sene min 15 gole katkı yapan adamı da sattılar
Ortasaha desen yol geçen hanı. Beyefendimiz bu ortasahayla çift forvet oynayacakmış
Allah sizi bildiği gibi yapsın. Fb derbide osurturken göreceğim ben sizi
Futbol dışı hayata geçmişler
Bıyıklı havalimanında ne transferi yav deyip kaçtı millet ordan da vaziyeti çakmadı. Osimhen piyangosu gözleri boyadı4 transfer bekleyenler falan vardı ya![]()
Dogru dedigin de sey demisler aslinda, kafasinda sportif acidan futbolu onemsemiyorlar artik ve herseyden once paraya onem veriyorlarmis. Bencede bundan dolayi bugune kadar kimseyle anlasamadilar yoksa 29 yasindaki Rabiot'un Eylul ayinda hala takim bulamamasi normal degil.Doğrudur da... Yeni mi fark etmiş La Gazetta bar açtığını falan? Boştayken takılıyordur adam öyle bir bar mar varsa, bir takıma imza atmayacağı anlamına gelmez, ki görüşüp duruyordu türlü türlü takımlarla diye biliyoruz. Gelmesine çok da ihtimal verdiğimden değil de yani...
Ziyech giderse 10-kanat-orta saha şartYabancılar
Muslera
Jelert
Nelsson
Sanchez
Jacobs
Torreira
Sara
Ziyech
Mertens
İcardi
Osimhen
Batshuayi
Yusuf-Duruma göre
Cicaldau-yakında gider
En dolu durumda bile ancak 14 ediyor.
Ne yapmaya çalışıyor bunlar ya.
genede baktığında yabancılarda kötü bir temizlik olmadı (ben zaha'da inat edilmeliydi düşüncesindeyim hala bu arada ama )Yabancılar
Muslera
Jelert
Nelsson
Sanchez
Jacobs
Torreira
Sara
Ziyech
Mertens
İcardi
Osimhen
Batshuayi