Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.559
- 6.799
- 2.323
10 kanat mıZiyech giderse 10-kanat-orta saha şart
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 kanat mıZiyech giderse 10-kanat-orta saha şart
Son 2-3 gün kala en iyi topçularıma teklif verip alıp gidiyorlardı şerefsizlerfmde temmuz dönemi transferi iplemeyince son günlerde büyük takımların futbolcularımın alması sonucu dımdızlak kalmam gibi bir dönem
Gelecek zatenBence Rabiot gelecek
Dogru dedigin de sey demisler aslinda, kafasinda sportif acidan futbolu onemsemiyorlar artik ve herseyden once paraya onem veriyorlarmis. Bencede bundan dolayi bugune kadar kimseyle anlasamadilar yoksa 29 yasindaki Rabiot'un Eylul ayinda hala takim bulamamasi normal degil.
inşallah sokağa atılan para olmaz gelirse... büyük endişem var.Bence Rabiot gelecek
10 numara ve kanat10 kanat mı10 numara ve kanat mı reis
![]()
O sezon 4 4 2 ye döndükten sonra muhteşem top oymaya başlamıştık, bence icardi ve osimhen bir birini tamamlayacak bir ikili olur, osimhen hız ve fiziğini kullanan, icardi oyun zekası ve tekniğini kullanan, 3 5 2 den daha çok 4 4 2 bana mantıklı geliyor4-4-2 için orta sahanın kenarları içeri kat eden ve top yapabilen oyunculardan olmalı (Emre Çolak-Engin Baytar)
Ve orta ikili iki box2box olmalı Selçuk-Melo gibi
Bizim kadroda hiç biri yok. Belki Sara orta sahanın sağında olabilir.
OYnayamaz ama ben 352 ye döneceğimizi düşünmüyorum10 numara ve kanat
Ziyech 3-5-2 de ne yapar, nerede oynar
Son dakika iş çıkardık
Saçmalama reis cica ve taylana dönüş yapıyoruz artık onlar çok önemli bizim içinZiyech de giderse güzel olacak. Cicaldau taylan onların da gidişini bekliyorum.
Demek futbolu o kadar onemsemiyor olabilir, hani bazi futbolcular son donemlerde erkenden futbolu birakmasi var ya tamamen motive kaybindan dolayi.E kimseye gitmeyince SIFIR para kazanacağını bilmiyor mu bunlar?
Saçmalama reis cica ve taylana dönüş yapıyoruz artık onlar çok önemli bizim içinZiyech de giderse güzel olacak. Cicaldau taylan onların da gidişini bekliyorum.
Okan hoca dönüyor dendi eli boş döndüğünü nerden biliyoruz hocam belli olmazOkan ın yanında simitçi vardı. O dönmüyorsa hala bir umut vardır