Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha için hiç mi doyum yok ya bugün ne olursa olsun orta sahayı almamız lazım

4-4-2 için orta sahanın kenarları içeri kat eden ve top yapabilen oyunculardan olmalı (Emre Çolak-Engin Baytar)
Ve orta ikili iki box2box olmalı Selçuk-Melo gibi

Bizim kadroda hiç biri yok. Belki Sara orta sahanın sağında olabilir.

Dogru dedigin de sey demisler aslinda, kafasinda sportif acidan futbolu onemsemiyorlar artik ve herseyden once paraya onem veriyorlarmis. Bencede bundan dolayi bugune kadar kimseyle anlasamadilar yoksa 29 yasindaki Rabiot'un Eylul ayinda hala takim bulamamasi normal degil.

E kimseye gitmeyince SIFIR para kazanacağını bilmiyor mu bunlar?

Keremi niye sattınız abi o zaman ne yapacağız biz şimdi, ziyech de gitti sanırım

Lan biz kanatta kimle oynayacaz, ortasaha desen aynı

Sol kanat Günay , sağ kanat Çikuldağı ile oynayacağız

Okan ın yanında simitçi vardı. O dönmüyorsa hala bir umut vardır

4-4-2 için orta sahanın kenarları içeri kat eden ve top yapabilen oyunculardan olmalı (Emre Çolak-Engin Baytar)
Ve orta ikili iki box2box olmalı Selçuk-Melo gibi

Bizim kadroda hiç biri yok. Belki Sara orta sahanın sağında olabilir.
O sezon 4 4 2 ye döndükten sonra muhteşem top oymaya başlamıştık, bence icardi ve osimhen bir birini tamamlayacak bir ikili olur, osimhen hız ve fiziğini kullanan, icardi oyun zekası ve tekniğini kullanan, 3 5 2 den daha çok 4 4 2 bana mantıklı geliyor

Ziyech de giderse güzel olacak. Cicaldau taylan onların da gidişini bekliyorum.

E kimseye gitmeyince SIFIR para kazanacağını bilmiyor mu bunlar?
Demek futbolu o kadar onemsemiyor olabilir, hani bazi futbolcular son donemlerde erkenden futbolu birakmasi var ya tamamen motive kaybindan dolayi.

Rabiot ve anasi istedigi parayi alamayinca bence motive bile olamiyorlar gibi geliyor bana. Ya da bir doymusluk var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt