Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hepsi sorsanız Galatasaray’ım diye yanıp tutuşuyor ama bir tanesi de demiyor ki bu adam yanıp tutustuğum kulübe her seferinde ağzına geleni söyleyip karalıyor gitmeyeyim.

Yiyin efendiler yiyin

Ulan adam senin şampiyonluğuna laf etti. Sen adamın düğününe gidiyon. Dalga nmi geciyonuz lan

Lan aklima geldi o tüylü dansöz biraz da Sambaci bir kariya benziyor acaba casemiro öküzü mü gelecek

Düşünsenize.Biri sizin tüm sezonluk emeğine ''hırsız'' muamelesi yapıyor ve düğününe gidiyorsun.Vay be fena duruş.

takımımda PORTEKİZLİ İSTEMİYORUM

IMG_7323.webp

Futbol camiasından karakterli kişilikli adam pek çıkmaz bu tip mevzular pek şaşırtmasın sizi. En karakterli gördüğümüz Fatih Terimin bile seçil erzan mezvunda girdiği işler ortada o yüzden gereğinden fazla anlam yüklemeyin isimlere.

Kendi kendinize gaza gelmeyin ya adam davet edilmis gidicem dememis zaten gitmezde

Ama Fatih Terim gidebilir Arda da gidebilir
Ama gorevdeki okan buruk gitmez

Okan hoca senin şampiyonluğuna laf atan emeğine saygı duymayan adamın düğününe gideceksin öyle mi ? İnşallah seni orada rezil ederler fbliler de görürsün dostu düşmanı. Okan hoca bitmiştir benim gözümde fanatiğim ben ve düşmanımdır fbli yöneticiler.Bİrde düğündeyken fb rabiot çekse ah ah ne söverim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt